LOL   -----------------------------  www.lapsenoikeus.info  ---------------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------  LOL-etusivulle
8.9.2005----- Original Message -----
Cc: matti.apunen@aamulehti.fi ; kari.arola@demari.fi ; ari.valjakka@turunsanomat.fi ; max.arhippainen@hbl.fi ; barbro.teir@hbl.fi ; erkki.laatikainen@keskisuomalainen.fi ; kari.hokkanen@ilkka.fi ; sinikka.valikoski@etelapohjanmaa-lehti.fi ; jorma.hernesmaa@esaimaa.fi ; risto.uimonen@kaleva.fi ; juha.tolonen@kaleva.fi ; uutiset@savonsanomat.fi ; isto.laaksonen@satakunnankansa.fi ; tapani.ruokanen@kuvalehdet.fi ; ismo.silvo@yle.fi ; paivi.karkkainen@yle.fi ; ulla.martikainen-florath@yle.fi ; ari.jarvinen@yle.fi ; heikki.seppala@yle.fi ; gunilla.ohls@yle.fi ; antti.pajamo@yle.fi ; minna.peltomaki@yle.fi ; ville.vilen@yle.fi ; heikki.vuohelainen@yle.fi ; juhani.niinisto@yle.fi ; juha.virtanen@yle.fi ; helena.hiilivirta@yle.fi ; annika.nyberg-frankenhauser@yle.fi ; kari.manty@yle.fi ; anneli.vartiainen@yle.fi ; juhani.nousuniemi@yle.fi ; merja.yla-anttila@mtv3.fi ; heikki.piuhola@mtv3.fi ; timo.laukkio@mtv3.fi ; tero.kekki@mtv3.fi ; tapani.pohjala@mtv3.fi ; mikael.jungner@yle.fi ; seppo.harkonen@yle.fi ; ann.sandelin@yle.fi ; raine.hurme@yle.fi ; hannu.kataja@yle.fi ; katri.siika-aho@yle.fi ; tarja.korhone@yle.fi ; marja.manninen@yle.fi ; pekka.niiranen@yle.fi ; pirjo.peltoniemi@yle.fi ; hannu.puikkonen@yle.fi ; hilkka.saavala@yle.fi ; matti.torvinen@yle.fi ; hannele.murole@yle.fi ; tarmo.ropponen@yle.fi ; minna.pantzar@yle.fi ; ilmari.kontio@yle.fi ; reijo.lindroos@yle.fi ; jouni.kemppainen@yle.fi ; reija.hyvarinen@yle.fi ; mikaela.tillander@yle.fi ; nicklas.wancke@yle.fi ; olli-pekka.heinonen@yle.fi ; matti.virtanen@yle.fi
Sent: Thursday, September 08, 2005 11:24 AM
Subject: Gangsterityyli ja epäinhimillinen tekijä

Antti Heiskala

08.09.2005

 

 

                                                                                  

 

 

Hyvä vaikuttaja,

 

         

Senaatintorilla on isä joka on kuolemaisillaan nälkään nälkälakkonsa johdosta.

 

Tuo pienen pojan isä aloitti nälkälakkonsa vuosia kestäneen oikeustaistelun jälkeen, koska isänä hän ei tässä maassa oikeutta ole saanut -  tiukan paikan tullen sitä ei  tässä "tasa-arvo"n maassa saa yksikään isä - jotta hänen poikansa ja hänen välisiä oikeuksia ja oikeuden istuimen päätöksiä kunnioitettaisiin. Niin ei kuitenkaan tässä maassa tapahdu jos lapsen äiti on valmis temppuihin, joihin vastuuttomat asianajajat heitä opastavat, ikävä kyllä myös yhdessä sosiaalitoimen kanssa. 

 

 

Rikos on rikos,  ja se on sitä jo tänään

 

 

Pahinta on että tällainen jatkuva laiton toiminta ei tunnu kiinnostavan ketään. Pienen pojan isä  saa kuolla vaikka nälkään, kukaan ei välitä, tässä kylmässä sydämettömässä maassa.

 

 Ehkä asiaan kantaa ottaminen saattaisi  vaarantaa niitä kullan arvoisia ääniä tai muita omia intressejä.  

 

Hyvä vaikuttaja, kaikki tuollainen ihmisoikeuksien loukkaaminen on  rikollista (!)  ja sen on loputtava -  ei "sitten kun" asiaa on "tutkittu", ei huomenna, vaan nyt, juuri nyt, rikos on rikos, ja se on sitä jo tänään. 

.

sydämettömän maan kansalainen,

hienon pienen pojan ylpeä isä,
 Antti Heiskala
 
 
 
 
  
Antti Heiskala
8.9.2005 11:24
Gangsterityyli

Jos tämän maan viranomaisista ja päättäjistä löytyisi tippaakaan sydäntä, poika saisi tavata isäänsä, pojan ja isän tapaamisoikeuksia kunnioitettaisiin. Mikäli asiassa ilmenisi ongelmia joltain taholta niitä alettaisiin käsitellä asianmukaisilla tavoilla, ei tällaisilla ilmeisesti asianajaja Marja Pellin ja sosiaalitoimen yhdessä ideoimilla gangsterityylisillä tavoilla ryöstää lapsi. Ikävintä on että tällaisen gangsterityylin näyttää siunaavan koko maan päätöksenteko- ja ns. oikeuskoneisto.
___________________________Antti Heiskala
6.9.2005 22:13
Epäinhimillinen tekijä


Paljon Suomessa kauniiden puheiden ja "empatian" alla vaikuttavista todellisista asenteista, motiiveista ja piilotellusta julmuudesta kertoo sekin ettei tapausta juurikaan edes uutisoida, eikä tästä ilmiöstä yleiselläkään tasolla keskustella missään muualla kuin näillä palstoilla. Ilmeisesti asia "ei ole tärkeä" edes ihmissuhdetoimittajille.

Ja mikäs uutinen se tosiaankaan on, että lasten isä kuolee itsetuhoisesti sen jälkeen kun hän menettää lapsensa. Ei mikään. Sellaista tapahtuu ehkä sadoillekin isille vuosittain. Miksi siis uutisoida tai edes puhua asiasta, se ei ole inhimillistä lainkaan - Suomessa, tuhansien liljojen maassa.


kirjoitettu Tuhansien liljojen maassa, maataan häveten, 6.9.2005

_______________________________________Antti Heiskala
7.9.2005
Lottovoitto


"Byrokratiako on tosiaan syynä?"

Ei vaan täydellinen välinpitämättömyys, kylmyys ja kyynisyys, eräiden tahojen "ylevät" sukupuolipoliittiset tavoitteet. Tällainen tämä maa nykyään on.
________________________________________
Antti Heiskala

7.9.2005 14:50

jo ainakin 200 tulosta!Sille joka vähättelee toimintamme merkitystäSTAKESin hakukone on nyt siistitty pyyntöni mukaan ( tosin ensin minulta evättiin sosiaaliportin käyttöoikeus : ), sen verran syvältä asiani kirpaisi ) :

Kun nyt syötät Stakesin hakukoneelle haun "miehen väkivaltaisuus" saat tasan 100 hakutulosta.

ja kun syötät sille haun "naisen väkivaltaisuus" saat täsmälleen saman 100 TULOSTA!

Toimintamme on siis tuottanut jo ainakin 200 tulosta!
 ______________________

Antti Heiskala
7.9.2005 14:51


”Syrjimmekö miehiä ?” - keskustelu / sosiaaliportti / STAKES”Käyttöoikeutesi on poistettu”


Ai, että syrjittekö miehiä?

Eiköhän tuo - ”syrjittekö?” - tullut juuri todistettua, eikä ainoastaan todellisissa tilanteissa vaan myös asiaa koskevassa keskustelussa: ”Käyttöoikeutesi on poistettu”


Kiitos vakuuttavista perusteluistani Stakesille, sosiaaliportille ja sen aivan erityisen briljanteille moderoijille : )
 
 
 

 
__________________________
 

Antti Heiskala
8.9.2005 0:49

asianajaja Marja Pelli - asiattomista ajajista( sitaatit Hannes Ruokokosken kertoman mukaan )
Asianajaja Marja Pelli:

"Me emme järjestä tapaamista"*

ja

"Tämä on puhelinhäirintää. Kiellän teitä soittamasta minulle"*
 
 
 
 


Hanneksella ei ollut asiaa

Oma kommenttini:  Olisiko asianajaja Marja Pellillä nyt syytä haastaa Hannes Ruokokoski oikeuteen kotirauhanhäirinnästä, häntä häirinneen puhelinkeskustelun perusteella, ettei vain hänen oikeuksiaan noin kamalasti enää rikottaisi? Eihän Hanneksella ollutkaan mitään asiaa? Ei muuta kuin että hänen päämiehensä on kuolemaisillaan Pellin uskomattomien asianajokykyjen vuoksi.

Oletko ylpeä työstäsi Marja Pelli?
 
 


Ehdotus

Marja Pelli, ehdotan että kävelet nyt saman tien lähimmän peilin luo ja vilkaiset siihen suuntaan edes kerran kunnolla.

Sitten tunnustelet rahatukkoa kädessäsi, mietit hetken mikä sinulle työssäsi ja elämässäsi on tärkeää, ja sitä kenelle muulle työsi on tärkeää, lieneekö kenellekään? Pienelle pojalleko joka on menettämäisillään isänsä lopullisesti, ehkä jo menettänytkin? Oletko ylpeä työstäsi Marja Pelli?
 Nazmin nälkälakkoa on nyt kestänyt päivää vaille 4 viikkoa.


Vaan mitä tekee tämä sukupuolifasistinen maa - ei yhtään mitään. EVVK.

Who cares.

8.9.2005 kirjoitti maan kuvottavista ja katalista tavoista, asiattomista ajajista ja täysin sydämettömistä ihmisistä vihastunut, ah
........................................................


LOL


LOL -ETUSIVULLE.