----- Original Message -----
From: Antti Heiskala
To: sepponen@tamperelainen.org ; heikki.sariola@lskl.fi ; miika.lehtonen@gmail.com ; J... ..... 
Cc: Antti Heiskala ..
Sent: Monday, November 02, 2009 12:09 AM
Subject: Fw: Olen kyllästynyt opportunistisiin "miesasiamiehiin", hyväksikäytetty, mutta vaiettu työt tekevä lumiaura

 LOL   -----------------------------  www.lapsenoikeus.info  ---------------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------  LOL-etusivulle
2.11.2009


 


Pikku huomio taas surkeista todelliset tekijät kaikessa vaikenevista

COPYCATEISTA:
katsopa tätä:

copycat-tampereen-miespaivat
ja vertaa tuota sitten:
 
 

MUISTUTTAISIKOHAN idea taas 'PIKKUSEN' kuvaa / Kantelu oikeuskanslerille:

http://www.lapsenoikeus.info/KANTELU-OIKEUSKANSLERILLE-lapsen-oikeuksien-sopimuksen-suomennoksesta.html

Vitun sepponen!antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

........................................................LOL


LOL -ETUSIVULLE
 

.


PS. Alkaakos pikkusen välillä vituttaa, tämä touhu!
 


PPS. Näyttää todellakin siltä, että nämä "miespäivät" on varastanut sen suojan (suojatien) mitä olen pyrkinyt myös niin miehille kuin lapsillekin ajamaan.
Tuossa kuvassa ilmeisesti joko Hannu Sepponen tai Arto Jokinen on viemässä pois sen suojatien mitä muuten voisi turvallisesti kulkea.

----- Original Message -----
From: Antti Heiskala
To: sepponen@tamperelainen.org ; heikki.sariola@lskl.fi ; miika.lehtonen@gmail.com ; J.... ...... 
Sent: Wednesday, October 28, 2009 8:01 PM
Subject: Olen kyllästynyt opportunistisiin "miesasiamiehiin", hyväksikäytetty, mutta vaiettu työt tekevä lumiaura

 
Tällaisia mietteitä tuli mieleen tänään,
 
t.  aaa
 http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=277


hyväksikäytetty, mutta vaiettu työt tekevä lumiauraOlen kyllästynyt opportunistisiin "miesasiamiehiin",Ja nyt tulen tämän asian kanssa ulos ( syytä olisi ollut tulla tämän asian kanssa ulos jo vuosia sitten, mutta ajattelin antaa kavereille vielä aikaa korjata tapansa )Ilmari,

Ymmärrän, että tämä ketju hyökkää aika vahvasti noita mainitsemiani tahoja vastaan, mutta en kritisoi heitä muulta osin kuin siltä miten he tällä kentällä toimivat, eikä siinä ole läheskään kaikki kunnossa. Kyllä jo yksin tämä tämän(kin) vuoden miespäivien koostumus on jotain aika ihmeellistä, maassa jossa äärifeministit täyttävät median jo muutenkin.

Kaarina Hazard, mieti sitä, hänkö oli hyvä luonnoitsija "mies"päiville, Naisasialiitto unionin upseereita hänkin.


No entä Antti Eskola sitten, mietitäänpä hänenkin harkintaansa ja Hannu T. Sepposen harkintaa hänet kutsuessaan ( Olisi ollut ylipäänsä ihan oikeita asiotakin esiintuovia ihmisiä, jotka hän on säännönmukaisesti vaiennut kaikessa )

Vuosi 1969, vain hetki Tshekkoslovakian brutaalin miehityksen jälkeen ja Antti Eskola kirjoittaa, Neuvostopanssarit ja Rakkauden raamatullisin sanakääntein samassa virkkeessä yhdistäen, ne jaloina asioina rinnastaen.

Mielestäni ei ole kovin onnistunutta myöskään tulla "Miehen voimat" nimetyille Miespäiville puhumaan otsikolla "Mieluummin ihminen kuin mies".

Tätä miehen ja miehisyyden arvon alentamista ja veljeilemistä mm. pahimmin miestä alentavien ja väkivalta-asioista aivan suoraan valehtelevien Arto Jokisten ja kumppaneiden ( joita media työntää esiin kaiken aikaa muutenkin, TANE:n johdolla ) kanssa on saatu tässä maassa jo aivan kylliksi - samaan aikaan kun Hannu T. Sepponen on, ilmeisesti omaa medianäkyvyyttään ajatellen ( ja hän kun ei edes onnistu mediassa, ilmaisu ei toimi ), jättänyt todelliset alan tekijät kokonaan pimentoon omalta osaltaan. Jos tuo ei ole pahimman laatuista opportunismia niin mikä sitten.

Mitä kirjaan Mies vailla tasa-arvoa tulee, niin voin kyllä tunnustaa, että on sillä ansionsa, mutta ikävää sen kokoamisessa oli mm. se, että esimerkiksi Lastensuojelun keskusliitossa toimivan Heikki Sariolan tekstistä käytännössä lähes kaikki se mikä ei ollut vain tekstiä tukevaa dataa oli todellisuudessa minun kynästäni lähtöisin ( toki hän muovaili ilmaisuja omikseen, lähdemateriaali oli kuitenkin ilmiselvää - hänelle(kin) lähettämistäni kirjeistä peräisin. Ei minkäänlaista mainintaa. )

( No, juuri tällaista opportunistista toimintaahan jo miessakkien palstalla kauan sitten ennakoinkin )

Tälläkin hetkellä Heikki Sariola toimii Lastensuojelun keskusliitossa edelleen opportunistisesti, hän jättää kertomatta julkisesti sen minkä tietää suomalaislasten täysin oikeudettomasta tilasta lakeihimme liittyen ja niihin liittyvistä väärinkäytöksistä, ja jälleen minun kirjeideni kautta. Hän vaikenee. Toki hän vaikenaa taas vain niin kauan kunnes saan asian murrettua, sitten hän varmasti kirjoittaa taas jonnekin asiasta Sepposen ja Arno Kotron kanssa, aivan kuin omana tekstinään, omina huomioinaan - mitään lähdeviitteitä hän ei tule silloinkaan antamaan, opportunisti.

Asia on nyt niin, että olen täysin kyllästynyt olemaan haamukirjoittaja jota nämä julkisuudessa keekoilevat "miesasiamiehet" käyttävät hyväkseen, aina siltä osin mikä on sillä hetkellä yhteiskunnassa mahdollista ilman että heiltä vaadittaisiin mitään rohkeutta, jättävät suurimmat väärinkäytökset ja laittomuudet kertomatta ja vaikenevat niistä kirjoittavat henkilöt kaikessa, veljeilevät pahimpien vastustajien kanssa. Jopa halveksuvat ja halventavat niitä jotka tämän tien heillekin auraavat kulkea. Esiintyvät niin uraa uurtavina. Pah!


Vaikeminen on nyt vain loppu.

Seuraavassa linkissä näkyvällä kirjeellä heitä jo pari vuotta sitten kyllä tästä asiasta varoitin.

http://www.lapsenoikeus.info/HAASTE-mediapaivat-vaikeneva-kyla.htmlantti heiskala
www.lapsenoikeus.info

 

----- Original Message -----
Sent: Wednesday, October 28, 2009 2:29 PM
Subject: Re: "Mies"päivät


Kiitos J....,
 
Hienosti muotoillusta tekstistä, mutta vika on siinä että sinä kirjoitat aivan asiattomia, ei noin saa kirjoittaa, miesasiamiehen pitää kirjoittaa että hän on "mieluummin ihminen kuin mies" ja hänen on tilattava, miessakkien kautta, RAY:n rahoilla, näyttelijä Mikko Kivinen Isä! - päiville hauskuuttamaan, kertomalla ettei lapsi suinkaan isää tarvitse. Niin sitä miesten ja lasten asiaa edistetään.
 
Jyrki, sinä olet ahdasmielinen jäärä, kun et ymmärrä että valtion lait  ja ihmisoikeussopimukset ovat valtion rikottavaksi tehdyt, ja että miesasiamiehen ja lastensuojelun tehtävä on peitellä nämä rikokset ja vaieta niistä jos joku ne huomaa, sysätä syrjään ja vainota niitä jotka asian esiin tuovat, se on asiallista ja maltillista. Joko tämän opit?
 
:ahei!
 

"Minua ei muutenkaan voisi vähempää kiinnostaa miehen henkinen tila, se on jokaisen oma asia ja yhteiskunnan tasolla se on tietysti surkea, mutta miehen henkinen tila yhteiskunnan tasolla ei ole mikään syy vaan seuraus. Seuraus ei poistu sillä, että ryhdytään miehissä harrastamaan esim. joogalentoa, vaan sillä, että Suomen valtiolta edellytetään sitä, että valtion on kunnioitetava valtiota juridisesti sitovia ihmisoikeussopimuksia. Miespäivien agendasta tämä näkökulma onkin sitten kokonaan siivottu pois.


En ole koskaan edellyttänyt yhtään mitään enempää kuin sen, että Suomen valtiota edustavan virkakunnan rikollinen toiminta loppuu"

 
 
 
 
 
----- Original Message -----
From: J.........
Sent: Wednesday, October 28, 2009 8:10 AM
Subject: "Mies"päivät

Moro!


Ainakin Wikipedian mukaan Kaarina Hazard kuuluu Naisasialiitto Unioniin, joten näköjään sekin edustus on nyt hoidettu....................jne.  ( en julkaise vielä enempää )

........................................................

pari linkkiä vielä:

http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=277


http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=199&postdays=0&postorder=asc&start=0


LOL


LOL -ETUSIVULLE