LOL   -----------------------------  www.lapsenoikeus.info  ---------------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------  LOL-etusivulle
20.8.2005
 ----- Original Message -----
Sent: Saturday, August 20, 2005 10:16 AM
Subject: ystävällisin terveisin, oikeusministeri Koskinen HS debatti

----- Original Message -----
Sent: Saturday, August 20, 2005 11:02 AM
Subject: ystävällisin terveisin, oikeusministeri Koskinen HS debatti

 

 
 
                                          Sankari  ja  konna       / antti heiskala
 
 
 
 
Antti Heiskala ystävällisin terveisin, oikeusministeri Koskiselle
19.8.2005 21:57

 Vastaa viestiin
 
 
19.08.2005
Antti Heiskala

Oikeusministeri Koskinen,Minkälaisen maan oikeusministeri te oikein olette? Minkälainen oikeusministeri te oikein olette?


"Lapsensa ryöstäneelle vankeutta

19.8.2005 13:22 Tampereen käräjäoikeus on tuominnut vuoden ja kuuden kuukauden vankeusrangaistukseen miehen, joka riitaisan avioeron jälkeen otti lapsensa luokseen vastoin huoltajuudesta tehtyä sopimusta."

Outi oli sankari, jota tuitte lausunnoissanne, niin kuin koko hyväpalkkaisten ja silmää tekevien "asiantuntijoiden" lauma."Mies piilotteli lapsen kanssa vajaan kuukauden ajan kesällä 2004."

Kuinka ollakaan, samaan aikaan Outi piilotteli myös lapsia "kuukauden ajan kesällä 2004", ja myös puolitoista vuotta sen ympärillä, teidän suosiollisella avustuksellanne, oikeusministeri Koskinen.


Oikeusministeri Koskinen, nukutteko yönne hyvin?


"Lapsi oli tuolloin hieman alle kolmivuotias. Vuonna 1974 syntynyt mies jätti ensin lapsen palauttamatta tapaamisen jälkeen. Jonkin verran myöhemmin lapsi otettiin kiireellisesti huostaan ja sijoitettiin Kissanmaan perhetukikeskukseen. Sieltä isä onnistui valehtelemalla saamaan hänet mukaansa."

Kuinka muistuukin mieleen tuosta kaapparisankarin, Outin, menettely, ja jopa aivan samoihin aikoihin.


"Toiminta harkittua ja suunnitelmallista
Tuomio langetettiin törkeästä vapaudenriistosta, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta sekä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta."


Outia ei syytetty.


"Liikenneturvallisuutta mies vaaransi paetessaan autolla poliisia lapsi kyydissään. Käräjäoikeuden mukaan ehdottomaan vankeustuomioon oli aihetta, koska miehen toiminta oli hyvin harkittua ja suunnitelmallista. Oikeus määräsi miehen lisäksi maksamaan korvauksia lapsen äidille."

Outia "ei ollut aihetta tuomita", "ei edes haastaa oikeuteen vastaamaan teoistaan".


Oikeusministeri Koskinen, mitä aiotte tehdä tämän maan oikeuslaitoksessa ja sosiaalitoimessa valitsevalle kaaokselle? Tässä maassa ei kai kukaan enää odota puolueetonta käsittelyä asioilleen kaiken tällaisen jälkeen.

Oikeusministeri Koskinen, olisiko teille syytä etsiä jo seuraajaa? Ehkä teitä jo väsyttää, tuo kovin raskas työnne?ystävällisin terveisin,

Antti Heiskala
 
 
 
20.08.2005
Antti Heiskala
 
 
 
 
 Hyvä oikeusministeri Koskinen,
 
 
Olen osoittanut teille HS Sunnuntaidebatissa jälleen uuden avoimen julkisen kirjeen,  johon odotan teiltä myös avointa julkista vastausta. Liitän tuon avoimen kirjeen tähän kirjeeseeni.
 
Nämä asiat koskevat jokaista Suomen kansalaista ja heidän oikeuksiaan, ihmisoikeuksiaan, joko vanhempana tai  lapsena.  Jokaisella Suomen kansalaisella on lakiemme,  allekirjoittamiemme sopimusten,  ja tunnustamiemme ihmisoikeusperiaatteiden mukaan oikeus tasavertaiseen kohteluun niin lain, tuomioistuimen kuin viranomaistenkin edessä.  Mikäli näin ei tapahdu tulee jonkun kantaa asiasta vastuu.
 
                                                            

 

terveisin,

Antti Heiskala
 


........................................................


LOL


LOL -ETUSIVULLE.