LOL   -------------  www.lapsenoikeus.info  --------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------------  LOL - PÄÄSIVULLE
Antti Heiskala
24.8.2009

NATSIKORTTI
Kunnianosoitus runoilija Jarkko Tontille
19.8.2009

Runoilija Jarkko Tontin sensuroimia kirjoituksiaTohtori Tontti
teksti: Jarkko Tontti

/ VIHREÄ LANKA
http://www.vihrealanka.fi/blogit/natsikortti-ja-muita-vertauksia
Natsikortti ja muita vertauksia

17.8.2009

Jokainen meistä on joskus pelannut sen, minäkin, myönnetään. Nimittäin natsikortin, eli verrannut jotain inhoamaansa asiaa vuosien 1936-1945 Saksasta löytämäänsä. Muita suosittuja kortteja ovat Neuvostoliitto-kortti, DDR-kortti ja taistolaiskortti.

Helposti isketään pöytään myös fasismikortti, uusliberalismikortti ja rasismikortti. En ole yhtäkään uusliberalistia koskaan nähnyt, mutta termiä viljellään Suurena Saatanana siellä sun täällä. Suomalaista pakolaisten vastaanottokeskusta on verrattu Guantánamon vankileiriin ja sekä Israelia että islamistista terrorismia fasismiin.

Ei kannattaisi; ja sanon tämän myös itselleni muistutuksena. Erilaisten ilmiöiden tarkoitushakuinen vertaaminen on kehnoa keskustelua. Asioista on syytä puhua niiden omilla nimillä.

Eri hirmuisuuksiin vertaaminen on loppujen lopuksi helppoa. Kun tarpeeksi etsii, jokin yhtäläisyys vastustamansa asian ja edesmenneen Neuvostoliiton kanssa löytyy varmasti.

Jos kritisoit kasvissyöntiä, olisi syytä keksiä väitteelle parempi perustelu kuin se, että Hitler oli kasvissyöjä. Jos keski-iän ylittänyt ei ikänsä takia saa töitä, kyseessä ei ole ikärasismi vaan syrjintä.

Maahanmuuton vastustaminen ei aina ole rasismia, vaan usein johonkin kulttuuriin kohdistuvaa pelkoa, tietämättömyyttä ja vihaa. Tai sitten nationalismia tai muuta yhteisöllisyyttä korostavaa oppisuuntaa, jonka mukaan ihmistä ei kohdella yksilönä, ainutkertaisena ja erilaisena, vaan vain kansakunnan ja kulttuurin jäsenenä.

Fasismi-sanaa käyttäessä on syytä tietää, mistä puhuu ja osata suhteuttaa ilmiö historiaansa, Italiassa 1922-1943 vallassa olleeseen poliittiseen liikkeeseen. Sama pätee sosialismin eri versioihin ja niin sanottuihin taistolaisiin eli Suomen kommunistisen puolueen sisäiseen oppositioon 1970- ja 1980-luvuilla.

Kun Coca-Colaa ei toisen maailmansodan aikana pystytty enää Saksassa valmistamaan, kehitettiin korvikejuoma nimeltään Fanta. En boikotoi lähikauppaani, vaikka siellä yhä myydään tätä natsien valtakauden limpparikeksintöä.

Kirjoittaja on kirjailija ja lakimies, jota on kutsuttu muun muassa viherfasistiksi, bolsevikiksi, äärioikeistolaiseksi ja viherstallariksi. Lisää Tontin blogikirjoituksia löydät täältä.

....................................................................................................OMAT KOMMENTTINI

( Ensin Tohtori Tontti sensuroi nämä hänen kolumniinsa kirjoittamani vastaukset, ja sitten kun laitoin ne omaan ketjuunsa Vihreään Lankaan vaati hän niiden sensurointia sieltäkin. )


Natsikortti ja muita vertauksia
 - Jarkko Tontin sensuroimia


Antti Heiskala | 19.08.2009 14:44
( tämä alustukseksi uuteen ketjuun )


Ihmettelen vihreän tohtori Jarkko Tontin puheiden ja toiminnan välistä ristiriitaa.
Tohtori Tontti on usein paasannut siitä kuinka sanan tulisi olla vapaa eikä meillä tulisi olla laissa edes kunnianloukkauksen käsitettä. Mutta mitä nyt huomaammekaan, miten toimii Tohtori Tontti itse? Tohtori Tontin saksikäsi ja sensuuri niittää opponenttien kommentteja kuin heinää vain, kun hän itse jää sanattomaksi. Sanan tulisi olla vapaa ilmeisesti vain Tohtori Tontille itselleen, ymmärsinkö oikein.

Kirjoitin Jarkko Tontin 17.8.2009 kirjoittamaan Natsikortti ja muita vertauksia -otsikoituun kolumniin muutamia mukavia vastauksia. Ilmeisesti Jarkko Tontti totesi olevansa niiden edessä kuitenkin jo täysin lyöty ja niinpä Tontti sensuroi ne. Laitan nyt sitten tähän ketjuun noita Tohtori Tontin hipiälle ylivoimaisia kirjoituksiani. Tervetuloa sananvapaus ja avoin keskustelu.

ystävällisin terveisin,
joskus muinoin sinisilmäisyyttään vihreitäkin äänestänyt,
antti heiskala

.........................................Tässä sitten Tohtori Tontin kolumninsa yhteydestä sensuroimat kommenttini, jotka siis siirsin uuteen ketjuun, ennen kuin Tontti vaati niiden sensuroimista sieltäkin:


(huokaus) ja käsite

Antti Heiskala | 19.08.2009 14:51
kirjoitettu: 18.08.2009 1:17 - mutta sensuroitu


Pari pikaista huomiota Tontille.

Kansanedustaja Kasvi pelaa parhaillaan natsi-korttia, aivan surutta, ja samoin teki vähän aikaa sitten toinenkin vihersuuruus, oletan. Akuliina Saarikoski.

Kumma juttu vaan, että kun pieni vihreä mies tai pieni vihreä nainen pelaa "natsikorttia"  ( vieläpä koko tuon 'pelin' aihetta yleensä juuri kunnolla edes ymmärtämättä) on se hänen mielestään aivan asiallista argumentointia, mutta sitten kun pienen vihreän opponentti tarttuu samaan korttiin, siis tiiviiseen lähihistoriaamme, vedetäänkin heti esiin tuo surullisen kuuluisa Jukka Korpelan "Godwinin laki" ( otsikon huokaus kuuluu juuri tähän ).

Toisekseen, saanen huomauttaa arvon Tontille, että ei käsite fasisti suinkaan viittaa suomenkielessä enää yksinomaan Italiassa majailleeseen Mussolinin roskaväkeen, ei sen enempää kuin käsite viittaisi yksinomaan sanaan käsi.

Katso kuule Jarkko lisää tarinaa fasisteista ja natseista tuosta: www.lapsenoikeus.info

ystävällisesti,
antti heiskala


Crash test dummy ja Jarkko

Antti Heiskala | 19.08.2009 14:55
kirjoitettu 18.08.2009 1:41 - mutta Tontin myöhemmin sensuroima


Tässä sinulle, Jarkko, vielä näytille eräs edelleen hyvin toimiva natsikorttini, jota sitten eräs TV:stä tuttu keskustelukumppanisi kovin taitamattomasti ja asiaa ollenkaan tuntematta sivusi. Toki juuri näin, sillä nimenomaan tuon täysin varman taitamattomuutensa vuoksihan hänet sinne sinulle turvalliseksi opponentiksi oli raahattu, tohtorismiehelle heppoinen Crash test dummy! Minulle et sitten pärjäisikään. Et alkuunkaan. ( Vaikka ethän sinä oikein selvinnyt mitenkään tuosta dummystäkään! :a)

Die Neue Lesbensborn

http://www.lapsenoikeus.info/die-neue-lesbensborn.html

ystävällisesti,
:ah!
Fasistipuolue Vihreät ( laitoin Jarkolle mieleisen otsikon )


Antti Heiskala | 19.08.2009 15:04
kirjoitettu 18.08.2009 16:59 - mutta Tohtori Tontin saksikäsi iski myöhemmin.Kun kerran niin kovin pyysitte, niin nostan suoraan esiin tuossa erityisesti vihreiden rakastamassa Die Neue Lesbensborn- kirjoituksessani kirjoittamaani, kas näin, olkaatten hyvät, pienet vihreät miehet ja naiset:


Fasistipuolue Vihreät
ja
"missään ei sanota että lapsella olisi oikeus biologisiin vanhempiinsa"

"sitten lapsella vain on kaksi äitiä", tai ei sitäkään, mahdollisesti vain yksi
raskauden jälkeiseen masennukseen vaipuva, mutta onhan yhteiskunnalla keinonsa auttaa - uhriäitiä.

Huostaanotto:

"missään ei sanota että lapsella olisi oikeus biologisiin vanhempiinsa"

"missään ei sanota että lapsella olisi oikeus isäänsä"

"sitten lapsella vain on kaksi äitiä"

"äitikin voi olla isä"


.....jne.

/ OM:n ja STM:n aivan kaikkein parhaat asiantuntijat lainvalmistelun yhteydessä.

Ja rahvas uskoo, kun oikein "asiantuntijat" tuon heille Hesarissa kertoivat. Ylen femma on samaa mieltä. Uraansa ajavat poliitikot tekevät kuten Hesari ja ylen ylimielinen femma käskee - myös Ben. Tai muuten ... Asia selvä. Muut vaietkoon tai vaiennettakoon.

Syntyessään ihmisellä joko on häntä suojaavat ihmisoikeudet tai ei ole. ( koskee kaikkia etnisiä ryhmiä ).  

Suomessa näitä oikeuksia lapsella ei enää ole, kiitos tästä etenkin

"tasa-arvo- ja ihmisoikeuspresidenttimme". ( kas vain kun ei Karpaattien nero myös hänkin )

____________________________
"sitten lapsella vain on kaksi äitiä"
- Setavallan presidentti Tarja Halonen

....

ystävällisin terveisin,
mies "jota ei ole"
( minulle kerrottiin vihernatsin suulla, että "eihän sinua edes ole" ),
antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

..."mies"... jota ei siis oikeastaan ole, koska sukupuolia on pyyteettömissä ja tarkoissa vihertutkimuksissa havaittu olevan ainakin sata, tai enemmän, ja sitten on myös tarkasti havaittu että sukupuolta ei ole paitsi Intissä ja Lesbensborn-hedelmöityshoidossa, jossa sukupuolten määrä rajoittuu tiukasti vain yhteen, siihen keskitytään, siihen tärkeimpään, eli hurjan raskastavaan lesboon.

( ja muna-parat siis killuvat tuolla alhaalla, aivan turhina ja tarpeettomina, ja patriarkaalisina )

No joo, PS.

Jotta juttuni ei jäisi näin vaisuksi, sen sanon vielä, että Suomen valtio ja sen itse itsensä ( Hesarin avulla ) ylentämät suuret "älyköt", kuten Jarkko Tontti, ovat aivan pallohukkaista väkeä, huomiokyvyltään jopa keskimääräistäkin kansalaista huomattavasti heikompaa. Myös epärehellisyys on oikea maanvaiva tuon enimmäkseen täysin turhan ja omahyväisyyteensä keskittyvän joukon parissa.

Eli ystävällinen mukava neuvoni sinulle Jarkko: Olis jo pystyttävä parempaan, ettei jäisi vain pikkuiseksi tähtöseksi Suomen surullisella älykkötaivaalla. Valehtele ja mielistele enemmän niin sinut ylennetään.Ylen ylimielinen feminatsi työssään

Antti Heiskala | 19.08.2009 15:11
kirjoitettu 18.08.2009 17:13 - mutta Tohtori Tontin julma sensuuri iski myöhemmin( laitan sitten tämänkin fasistin tänne iloksenne saarnaamaan: )


Akuliina Saarikoski

"manifesti 4"

Pol Pot


"Akuliinan manifesti 4":

"Talouskasvu on käännettävä laskuun. Tehtaat on suljettava. Ruokatuotanto on remontoitava kokonaan. Ei enää eläintuotantoa, eikä maata tuhoavaa monokulttuuriviljelyä. Mitään ei saa enää rakentaa. Maata ei saa louhia. Metsiä ei saa kaataa. Kaikki turha, kuten luksusasunnot, citymaasturit ja lentokoneet on hävitettävä, eikä uusia enää saa tuottaa."


Ei ihme, että Akuliina Saarikoski on sitä mieltä että "Hitler ei ole kuollut" ( "manifesti" nro 3 ), hyvinhän se hänenkin teksteissään elää, vaikkakin enemmänhän tuo vaikuttaa Pol Potin vallankumoukselliselta politiikalta, melkein identtiseltä itse asiassa.


"Akuliinan manifesti 1":

“Aina kun huudat: olen hetero, yksi pimeän kujan homo kuolee.”


Totuudenmukaisempi lause lienee kylläkin: joka kerta kun Akuliina Saarikoski päästetään eetteriin yksi lapsi menettää isänsä ja toinen abortoidaan.

"Heteroseksuaalisuus on nimittain maailman epavakain konstruktio" ja pääministeri Matti Vanhanen

:a[ pikkusenkos Ylen tantat vituttaa?Tarja Halonen - edistyksellisyyttä taantumusta vastaan!

Antti Heiskala | 19.08.2009 15:15
kirjoitettu 18.08.2009 18:02 - mutta Tohtori TonttiKatsopas Jarkko,

Niinpä vaan tuolla seikkaili jo 60-70-luvulla niin antifasismi kuin fasismikin - näin siis jopa rakkaan presidenttimme Tarja Halosen ja tunnustamiskomitean suulla, eikä kyse siis ollut Mussolinin Italian tunnustamisesta.

http://www.lapsenoikeus.info/tsekki-ddr-tunnustamiskomitea-tarja-halonen-vaclav-havel
-barack-obama.html

:a]ntti heiskala
www.lapsenoikeus.info


Tohtori Tontin sutkauksia: "Feminismi: miesten vapautusliike"

Antti Heiskala | 19.08.2009 15:19
kirjoitettu 18.08.2009 21:15 - mutta Tohtori Tontti ei tykännytTohtori Tontti kirjoitti:

"Feminismi: miesten vapautusliike
19.1.2009

Väittävät feminismiä naisten asian ajamiseksi. Höpöä. Miesten vapautusliike se on, äijyydestä vapauttamisen.

Mitä on äijyys? Se on ahtautta, menetettyjä mahdollisuuksia ja surua.

Äijä ei uskalla itse tehdä mitään. Hän oirehtii, toistelee pakkoliikkeitä, joiden luulee mieheyteen kuuluvan. Äijä uskoo, ettei mies ei voi olla mies, jos hän ei käy armeijaa – onko muuten homoeroottisempaa paikkaa olemassa?"

Saako kysyä Tohtori Tontilta, että mitä sinä sait vastineeksi tuostakin käsittämättömän kapeakatseisesta, yksiarvoisesta ja hooposta kirjoituksestasi? Soittivatko Ylestä vai Hesarista sillä kertaa, vai vainko tädit ylistivät Tohtori Tonttia, Tohtori Tontin pientä sielua ruokkien?

antti heiskala
www.lapsenoikeus.info


ilkeä Viher-kortti

Antti Heiskala | 19.08.2009 15:22
( Hah! - laitan nyt tämänkin, kun Tohtori Tonttikin sentään tämän, varsin poikkeuksellisesti, hyväksyi. kirjoitettu | 18.08.2009 22:28 )


Riippumatta siitä mitä ajattelen maahanmuutosta ( = pidän useimmista ulkomaalaisista paljon enemmän kuin (nyky)suomalaisista ), on minun kuitenkin pakko kysyä, että mitenköhän "vihreät" perustelevat sen, että näille leveysasteille tulisi muuttaa paljon enemmän ihmisiä kuin täällä pystytään kestävän kehityksen ehdoilla hengissä pitämään?

:a?


Vihreä liike ja historian romukoppa

Antti Heiskala | 19.08.2009 15:25
kirjoitettu 19.08.2009 3:18, mutta Tohtori ei tykännyt ja saksikäsi kävi myöhemminTohtori Tontti hyvä,

Kirjoitat: "Erilaisten ilmiöiden tarkoitushakuinen vertaaminen on kehnoa keskustelua. Asioista on syytä puhua niiden omilla nimillä."

Tämän voi varmasti sinulle ihan suoraankin sanoa: vain hölmö ei opi mitään historiasta, ja vain hölmö ei osaa verrata nykyisten yhteiskunnallisten liikkeiden ajatusmaailmaa tai toimintatapoja menneiden vastaaviin ja tehdä huomioistaan sitten omia päätelmiään.

Vain hölmö kuvittelee, että mikään yhteiskunnallinen liike - uudellakaan tavalla nimetty, kuten "vihreät" - voisi lähteä liikkeelle ja toimia ilman menneisyyden vaikutusta ja painolastia. Sinä, omia sanojasi käyttäen "ihmispolo", näytät edelleen niin kuvittelevan. Vihreät ovat monella tapaa natsi-Saksan jälkeläisiä, halusit sitä tai et, huomasit sinä sitä tai et. ( Tohtori Tontti, nimenomaan saksalaiset muuten rakastavat sitä, että heitä tituleerataan tohtoreiksi :a)

Kuule Tohtori Tontti, mikä voisi olla typerämpää kuin moittia ihmisiä siitä, että he puhuvat niillä käsitteillä jotka ovat meille kaikille tuttuja, ja kaikkein selkeimpiä, kaikkein tärkeimpiä.
Ja kuule, sekin vielä kun joku viittaa "Jeesukseen", hurjin tatuoija puhuu "Saatanasta", juo viinaa niin saatanasti ja kehuu olevansa saatanan kova jätkä. Mitä hän sillä tarkoittaa? Kuin parhaasta kaveristaan. Sitten on vielä myös se napoleonkompleksi eräällä. Voitko kuvitellakaan mitä törkeyttä. Mikseivät puhu asioista niiden "oikeilla nimillä" vaikka sitä ehdotat.

Olen pahoillani, mutta niille joita sanot "asioiksi" ei ole mitään "oikeita nimiä" vaan ne saavat sisältönsä ja kaikunsa nimenomaan siitä mihin ne vertautuvat, asenteissaan, toimintatavoissaan, uskomuksissaan, ylimielisyydessään muita kohtaan jms. Tämä tapahtuu kollektiivisesti kieltä muodostavien ihmisten mielissä, siis siellä missä "vihreät" ja "feminismi" on jo monen mielessä siirretty muiden totalitaristisen ja ahdaskatseisen maailmankuvan omaavien yhteiskunnallisten liikkeiden kanssa samaan romukoppaan.

Jarkko Tontti, kirjoitat: "Eri hirmuisuuksiin vertaaminen on loppujen lopuksi helppoa. Kun tarpeeksi etsii, jokin yhtäläisyys vastustamansa asian ja edesmenneen Neuvostoliiton kanssa löytyy varmasti."

Otat kirjoituksessasi esimerkkeinä esiin nykyhistoriamme kannalta läheisimmät ja eniten kohtaloihimme vaikuttaneet valtiot ja niissä vallinneet järjestelmät, Neuvostoliiton ja Hitlerin Saksan. Hyvä, eikö niitäkään siis enää saisi verrata keskenään, eikä kutsua "fasistisiksi" järjestelmiksi. Pidit siitä tai et, Tohtori Tontti hyvä, niin niitä on varsin luontevaa kutsua "fasistisiksi" järjestelmiksi, kumpaakin ( Kuten myös maamme pääfeministin, Tarja Halosen, mielivaltiota DDR:ää ).

Seuraavaksi varmasti ehdotat ettei pitäisi käyttää tuttuja sanoja ollenkaan, kun niillä kaikilla on joskus tarkoitettu jotain muutakin kuin mitä niiden käyttäjä juuri nyt sanoo.

No mikäs siinä, kun mielestäsi ymmärrettävä keskustelu ei ole hyväksi, niin koitetaanpas siis uutta edistyksellistä tyyliä, tämä menee kuule kohta ihan luovaksi,

hitlöfn jauyklied hfvr h jdo haheed gsjoji oto h´heiashjs jsh Tonntui bgeeh beerihd Jarkooasas.

zzzzzzzz
antti heiskala
www.lapsenoikeus.infoMukavia rinnastuksia


Antti Heiskala | 19.08.2009 15:29
kirjoitettu 19.08.2009 3:40 - mutta sananvapaudesta ( omastaan ) paasaava Tohtori No ei tykännyt.


juutalainen ja mies
http://www.lapsenoikeus.info/onko-juutalainen-hairinnyt-tai-uhkaillut-sinua.html

Naisasialiitto Unioni ja natsit
http://www.lapsenoikeus.info/der-mannerfrage-miehet-menneisyydesta.html

:a(
Kiitos Vihreän langan toimitukselle

Antti Heiskala | 19.08.2009 15:54

Juu,

Suuri kiitos Vihreän langan toimitukselle mahdollisuudesta tuoda esiin varsin hyvin perusteltuja näkökulmiaan, ehkä tällä kertaa sitten ilman tuota aivan tohtoristason sensuuria.

kiitos,
:ah

 

.....


vaan turhaan taisin kiitellä, tämäkin siis sensuroitiin
............................................................................................................................


Toinen Vihreästä langasta (  kokonaan ) sensuroitu keskustelu / TANEn "Miehen työ"-palkinto - Jeff Hearn


kirje 22.8.2009
Rikos ja Rangaistus

kirje 20.8.2009
Suomen Amnesty, TANE, Jeff Hearn ja ihmisoikeusrikokset...........................................................................................................


No kun noin Tohtori
"Mitä tahansa täytyy voida sanoa" Tontti noin ilkeästi toimi ja sensuroi kaikki kirjoitukset, niin aloitin jälleen uuden keskustelun: http://www.vihrealanka.fi/forum/jarkko-tontti-tekopyhin-ihminen-suomessa
( no niin, tottahan se sensuroitiin, vaikka tein niin kuin Tohtori Tontti käski, ja kirjoitin nimenomaan yksilöstä )
Jarkko Tontti, tekopyhin ihminen Suomessa?

Antti Heiskala | 29.08.2009 21:29
Lainaan alun Juuso Peltonimeltä ( mutta otsikoin toisin)

http://www.vihrealanka.fi/node/583

"Tontin ihannemaassa ei ole pääministeriä, joka kieltää hallitustaan puhumasta julkisuudessa keskeneräisistä asioista tai pyytää muslimeilta anteeksi profeetta Muhammedia käsitteleviä pilapiirroksia."
"”Mitä tahansa täytyy voida sanoa”, Tontti vaatii."

Hah hah hah...HAH HAH HAH.


Jarkko Tontti on todennäköisesti kaikkein tekopyhin ihminen Suomessa. Tässä hänen sensuroimansa kirjoitukseni / Jarkko Tontti / Natsikortti ja muita vertauksia.
http://www.lapsenoikeus.info/natsikortti-ja-muita-vertauksia-runoilija-jarkko-tontti-vihrea-lanka.html

:ah
antti heiskala
www.lapsenoikeus.info
................................................
kommentit tähän uuten ketjuun:

Jarkko Tontti: "kansanryhmästä yleistäen, ei yksilöinä"

Heiskala ainakin kirjoitti yksilöstä | 29.08.2009 23:07


"Sananvapausjärjestö Suomen Penin mukaan ihmisoikeuksien ja sananvapauden nimissä ei voi blogiinsa kirjoittaa ihan mitä tahansa. Penin varapuheenjohtaja Jarkko Tontti kritisoi helsinkiläistä kaupunginvaltuutettua Jussi Halla-ahoa (ps./sit.) siitä, että hän on kirjoittanut blogeissaan yhdestä kansanryhmästä yleistäen, ei yksilöinä.

Tänään oikeuden eteen astunutta Halla-ahoa syytetään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja uskonrauhan rikkomiseen. Syytteet liittyvät Halla-ahon blogikirjoitukseen, jossa hän yhdisti islamin pedofiliaan. Lisäksi hän väitti, että muun muassa ohikulkijoiden ryöstely on somalien erityispiirre.

- Niin tärkeä ihmisoikeus kuin sanavapaus onkin, täytyy harkita ja punnita kommentteja, kommentoi asiaa Sananvapausjärjestö Suomen Penin varapuheenjohtaja Jarkko Tontti Uudelle Suomelle"

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/69733-halla-aholle-kritiikkia-sananvapausjarjestostaMitä muuta tässä enää voisi todeta kuin että Jarkko Tontti onkin täysi mäntti, ja sitä nimenomaan  yksilönä...........................Sensuurista ja Jarkko Tontista


Nimetön | 29.08.2009 23:21Tontti Uuden Suomen mukaan:

"Tontti ei kuitenkaan katso, että hänen tekstinsä voitaisiin katsoa kansanryhmää vastaan kiihottamisena, kuten Halla-ahon tapauksessa.

- Uskontoja ja maailmankatsomuksia täytyy kritisoida perustellulla tavalla, kertoo uskonnottomaksi tunnustautuva Tontti."


Ja Jarkko Tonttiko olisi koskaan pystynyt perustelemaan kirjoituksiaan oikein millään tavalla. Ei, perustelut löytyvät hänelle häntä kritisoivien sensuroimisesta..........................Vankeustuomio ja vuoden Miehen työ -palkinto 

Antti Heiskala | 30.08.2009 14:59Uusi Suomi vankeustuomion uhkaamasta Halla-ahosta:

"Lisäksi hän väitti, että muun muassa ohikulkijoiden ryöstely on somalien erityispiirre".

Ns. Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan myöntämällä tämän vuoden Miehen työ-palkinnolla palkittu profeministimies Jeff Hearn:

Usko, toivo, hakkaus - tutkimuksessa todettiin, että 50 % kaikista jo päättyneessä suhteissa eläneistä naisista oli joutunut entisen kumppaninsa väkivallan tai uhkailun kohteeksi.
Tämäntyyppinen väkivalta on siis yleistä ja sitä voidaan tässä mielessä pitää yleisenä osana monien suomalaisten miesten identiteettiä. Kyse ei siis ole vain muutamasta poikkeavasta yksilöstä.”


Huomaa, että tämän ns. Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan puheenjohtajana toimii Heidi Hautala.heja suomi, huraa tasa-arvo,
antti heiskala
www.lapsenoikeus.infoLOL

LOL - PÄÄSIVULLE
Viherfemifasismia läjäpäin - Jussi Halla-aho ja Jeff Hearn - Vankeuden uhka vai  Miehen työ-palkinto - Vihreat naiset ry ja Heidi Hautala ja Tuija Brax


Lakisääteistä feminismiä - eli lakisääteisiä ihmisoikeusrikoksia


Vastaukseni-hallituksen-oikeusPOLIITTINEN-selonteko-oikeusministeri-tuija-brax.html


hys-hys