LOL   -----------------------------  www.lapsenoikeus.info  ---------------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------  LOL-etusivulle
 4.11.2009


MEDIASTA ja
täysin tahallisesta,


Harhaanjohtamisesta


Jyrki Katainen, käytettyään Stefan Wallinin hänelle antamia "sukupuolisilmälaseja"


Helsingin Sanomat uutisoi seuraavasti:


"Perheväkivaltaan kuolee Suomessa vuosittain 20–30 henkeä


Joka viides suomalainen nainen on kokenut väkivaltaa nykyisessä parisuhteessaan. Ruokakunnan sisäisistä pahoinpitelyissä 70 prosenttia kohdistuu naiseen, 15 prosenttia mieheen ja 15 prosenttia lapseen."Mitä muuta tuohon voisi enää todeta kuin, että varsin uutta todellisuutta luovasti on Helsingin Sanomissa taas noita lukuja yhdistelty, todellisuus kun saman ruokakunnan sisäisistä kuolemantapauksista ja saman ruokakunnan sisäisistä törkeistä pahoinpitelyistä ja henkirikosten yrityksistä on kuitenkin tämä:


Perheväkivalta Suomessa

--Venla Salmi & Martti Lehti & Reino Sirén & Janne Kivivuori & Mikko Aaltonen
http://www.optula.om.fi/uploads/3ey309hz08t.pdf


Optulan tutkimuksesta:

Saman ruokakunnan sisäiset henkirikokset 2007 - Uhrit
( absoluuttisia lukuja ) ( kuvio 7 )


Nainen 13

Mies 9

Lapsi 3

 
Tutkimuksesta ilmenee myös, että naiseen kohdistuneista selvänä suoritetuista puolisosurmista "joka seitsemännessä puolestaan oli kyse parantumattomasti sairaan uhrin surmaamisesta hänen omasta vakaasta tahdostaan."

Omana huomiona esittäisin vielä sen, että yllättävän pieneltä vaikuttaa nuo saman ruokakunnan sisällä tapahtuneet lapsen surmat kun muistelee viime vuosien uutisia.

Omana huomiona myös tämä: Saman ruokakunnan sisäisissä törkeissä pahoinpitelyissä ja henkirikosten yrityksissä naiset ovat jo käyneet vuoden 2006 kohdalla miesten yläpuolella (kuvio 12)

Lievemmissä väkivaltatapauksissa näyttäisi tuon Optulan tutkimuksen mukaan olevan niin, että miehet ilmoittavat niistä poliisille huomattavasti harvemmin.

"Lasten kodissaan näkemä väkivalta on useimmin lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa, ei äitiin tai isään kohdistuvaa"


(uudelleen:)Rakkaat "Journalisti"-ystäväni:


Kertokaa tästä tutkimuksesta jo pian TANEN "Miehen työ"-palkinnolla palkitsemalle Jeff Hearnille.
 
Rakkaat aktiiviset lukijani, kertokaa tämä "Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan" ( TANE ) "miesjaoston" "asiantuntijalle" Arto Jokiselle, että voi sitten kertoa "miespäivillä".

Tiedoksi tämä on hyvä antaa myös vaikkapa Yleisradiolle ja sen täysin puolueettomalle toimitukselle, Helsingin Sanomille, Anne Moilaselle, Sari Näreelle, Emmi Latulle, Minna Piispalle, Tampereen arvostettua naistutkimusta harrastelevalle Teija Hautaselle, Kirsi Erärannalle, Suomen Miestutkimuksen Seuran ihmeen viisaalle johtajalle Pia-Livia Hekanaholle ( ja muille tiedemaailmamme ihmeille ) ja Suomen "Amnestyn" Jussi Förbomille ( luonnollisesti ), Leena Ruusuvuorelle ja eräälle Tarja Haloselle. Myös mm. "Tasa-arvo on myös miesten ystävä" Jouni Varanka kuulee näistä tilastoista mielellään, ja kertoo asiaa eteenpäin profeministimiespiireissään yhdessä miestä lyövän linjan iessakkien Tomi Timperin ja älykkö Jouni Karhun kanssa.


........................................................


LOL


LOL -ETUSIVULLE

.


.