3.4. 2009  Nyt tarjolla!  Good deal - It's free! Just for You My Friend   - LOL ylpeänä esittää!
- Day 1 - "Henkilökohtainen on poliittista"
  
                  


MEDIAPÄIVÄT Special!Tulta munille! - feminismi / Tulva-lehden kansi 2/2008


"Henkilökohtainen on poliittista"

LOL!  - PROUDLY PRESENTS:
Ladies of the Day:


ANNE MOILANEN,
JOHANNA KORHONEN,
PÄIVI ISTALA
( kas vain kun Rosa Meriläinen ja Sofi Oksanen eivät ole mukana? )


Journalistin etiikka:


"Henkilökohtainen on poliittista"

Feminismin motto kertoo meille aivan suoraan, että "henkilökohtainen on poliittista", mutta kuinka ollakaan, juuri Johanna Korhosen päätoimittajuuden ollessa kyseessä näin ei sitten ollutkaan, silloin sillä ei ollut hänen mielestään mitään merkitystä. Ja sitten taas oli. Tässä teille eilen kirjoittamani, Anne Moilasen Yleisradiossa pitämästä "Tulta Munille!"- blogista heti sensuroitu kirjoitukseni:

.

Johanna Korhonen päätoimittajana

Ensi lauantaina toimittaja Anne Moilanen on nyt oikein MEDIAPÄIVILLÄ vetämässä Tulta munille!-ohjelmaansa, yhdessä samanmoisten Päivi Istalan ja Johanna Korhosen kanssa.

Vaan väittikö joku ihan oikeasti ettei päätoimittajan henkilökohtaisilla näkemyksillä, ajatusmaailmalla ja niistä kumpuavilla yksityiselämän valinnoilla olisi merkitystä median sisältöön. Johanna Korhonenko se niin väitti? Täysin järjetön väite, "jos" = kun hän niin teki.
Ette voineet olla tosissanne, mutta niinpä vaan moni tuonkin soopanne nieli. No nieli kai, kun te mediavaltanne turvin ette antaneet asiallisille kriittisille puheenvuoroille minkäänlaista mahdollisuutta tulla tasaveroisesti esiin. Ette silloinkaan.

Tämänkin kirjoituksen te 99,5 % todennäköisyydellä sensuroitte pois. ( - Ai miksikö? Siksi koska se ei vastaa teidän nimenomaan YKSITYISHENKILÖINÄ arvossa pitämää ajatusmaailmaa ja ideologiaa... että se niistä Korhosen jutuista. Nytkin YLE nosti hänet taas heti lemmikikseen. Turha kai kysyäkään miksikö.)

Vaan kyllä minä keinot siihen sensuuriinnekin keksin. Älkää te turhia huoliko.

Niin, mitäs sanotte tästä:

.

"YLEISÖPÄIVÄ:

YLE Radio 1 ylpeänä esittää: Tulta munille!

Suoraa puhetta feminismin eturintamalta Mediapäiviltä 102 minuuttia!

Anne Moilasen vetämä talk show virittää keskustelun
feministitoimittajien arjesta ennen ja nyt.

Miten sukupuoli vaikuttaa journalismiin, tai toimituksien itseohjautuvaan näkökulmiin,
toimittaja Johanna Korhonen?

Millaista oli olla naistoimittaja 60-70-lukujen Suomessa, tutkija
Heidi Kurvinen Oulun Yliopistosta?

Mitä on feministitoimittajan työ tänään ja mitä se oli ennen, toimittaja
Päivi Istala YLEstä?

Kuinka korkealla on lasikatto mediaurakehityksessä naisilla suhteessa päätoimittajuus, tutkijat Iiris Ruoho ja Sinikka Torkkola"

/ Mediapäivien 0hjelma / "Tulta munille!" / lauantai 4.4


Mr Nice,
antti heiskala


Kuin kaksi marjaa:


Eric AuvinenTulva-lehden kansi

Eric Auvinen  ja  Tulva-lehden kansi

----- Original Message -----
Sent: Wednesday, April 01, 2009 4:16 PM
Subject: Fw: LIITE / SELVITYSPYYNTÖ POLIISILLE: Yleisradion viikottain YLE Radio 1:ssä lähettämästä toimittaja Anne Moilasen toimittamasta "Tulta munille!"-ohjelmasta

1.4.2009
Antti Heiskala
.................
...............
................
................
 
HELSINGIN POLIISILAITOS 
 

.
.
Hei,
 
 
Tässä vielä linkit korjattuna /
 
SELVITYSPYYNTÖ POLIISILLE: Yleisradion viikottain YLE Radio 1:ssä lähettämästä toimittaja Anne Moilasen toimittamasta "Tulta munille!"-ohjelmasta
 
 
Sipoossa 1.4.2009
kunnioittaen,
antti heiskala
 
PS.  Jonkinlaista kuvaa toimittaja Anne Moilasen toiminnan luonteesta saa varmaankin yksin jo tästä, hänen niin ikään toimittamastaan, Naisasialiitto Unionin Tulva-lehden  2/2008 kansikuvasta
 
 
                                     Tulta munille! - feminismi / Tulva-lehden kansi 2/2008
 
Naisasialiitto Unionin Tulva -lehden  kansi 2/2008
 
 
 
 
 
 
 
----- Original Message -----
Sent: Monday, March 30, 2009 4:17 PM
Subject: LIITE / SELVITYSPYYNTÖ POLIISILLE: Yleisradion viikottain YLE Radio 1:ssä lähettämästä toimittaja Anne Moilasen toimittamasta "Tulta munille!"-ohjelmasta

30.3.2009
 
Antti Heiskala
..............
...............
...............
...............
 
HELSINGIN POLIISILAITOS 
 
 
 
 
liite / SELVITYSPYYNTÖNI POLIISILLE

Yleisradion viikottain YLE Radio 1:ssä lähettämästä toimittaja Anne Moilasen toimittamasta "Tulta munille!"-ohjelmasta.

 

LIITE: Liitän poliisille osoittamaani selvityspyyntööni seuraavan alla olevan otteen jo aiemmin kotimaisille vaikuttajille lähettämästäni postistani Anne Moilasen toimittaman Yleisradion Radio 1:ssä viikottain lähetetyn ohjelman luonteesta. 

 
kunnioittaen,
antti heiskala
 
 
 
 
----- Original Message -----
To:  .........................................................................................................................
Sent: Friday, February 13, 2009 4:47 PM
Subject: Yleisradion ohjelmapolitiikka: "Tulta munille!" ja SUOMALAINEN PERHEVÄKIVALTA - sekä linkki keskusteluun / YLE Keskustelut

 
 
....................
 

"Tulta munille!"  ja SUOMALAINEN PERHEVÄKIVALTA

 "Tulta-munille!"- Anne Moilanen / Kodin Kuvalehti :

"Naisiin kohdistuva väkivalta on järkyttävin miehinen alistuskeino. Siihen puuttumista vaikeuttaa se, ettei siitä saisi puhua sukupuolittuneena ilmiönä. Miehet käyttävät väkivaltaa, koska ovat hukassa toimeliaiden ja kyvykkäiden nykynaisten kanssa. Miehen valta-asema horjuu, koska nainen ei enää tarvitse häntä elättäjäkseen. Suomalainen mieskulttuuri ihannnoi väkivaltaa keinona ratkaista ongelmia."Sopivasti, väkivaltafeministi Anne Moilaselle,
Helsingin Sanomat julkaisi juuri seuraavan artikkelin:


"Naiset tekevät lähisuhteiden törkeistä pahoinpitelyistä 40 prosenttia

Väkivaltaisen naisen on vaikea saada apua. Viranomaiset torjuvat tai vähättelevät usein apua väkivaltaiseen käytökseen tai ajatuksiin hakevaa naista, selvisi Ensi- ja turvakotien liiton projektissa. Lähisuhteissa tapahtuneista törkeistä pahoinpitelyistä 40 prosenttia on naisten tekemiä, liitto kertoo."

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Naiset+tekev%C3%A4t+l%C3%A4hisuhteiden+t%C3%B6rkeist%C3%A4+pahoinpitelyist%C3%A4+40+prosenttia/1135243471690
....................."ihmettelyjä", tiedotteita


TIEDOTE
Vihreät Naiset ry
Gröna Kvinnorna rf
The Green Women’s Association

..."Vihreät Naiset ry ihmettelee RAY:n päätöstä kanavoida merkittäviä summia lähisuhdeväkivallan ehkäisyyn suunnatuista varoista valtakunnalliselle lastensuojelujärjestölle,"....

( No, samaan surullisen kuuluisaan "ihmettelyyn" osallistuivat kollektiivisesti käytännössä kaikki merkittävät feministiset naisjärjestömme sekä eduskuntapuolueiden naisryhmät, ja sen oli masinoinut mitä ilmeisimmin valtakunnan virallinen "tasa-arvo"koneisto yhdessä valtakunnan ylimmän johdon kanssa ks. http://www.lapsenoikeus.info/naisjarjestojen-antamia-tiedotteita-vakivaltatutkimukseen-liittyen.html )


.....................


ja sitten vähän toisenlaisia tiedotteitaSUOMALAINEN PERHEVÄKIVALTA
tilastoja viime vuosilta


Kuopio 08.11.2002 Kari Karkola,
lääninoikeuslääkäri, dos."Lapsen kuolemaan johtanut väkivalta:

lapsi ---------------------tekijä


lapsen ikä ---- äiti -------- isä ------- muu

alle 1 v --------- 73 %------- 23 %-------4 %

1- 4 v ----------- 63 %------- 29 %-------8 %

5-14 v ---------- 41 % -------53 % ------6 %"

 
 
 
 
 
                                    
 
 
 
 
----- Original Message -----
Sent: Monday, March 30, 2009 3:15 PM
Subject: SELVITYSPYYNTÖ POLIISILLE: Yleisradion viikottain YLE Radio 1:ssä lähettämästä toimittaja Anne Moilasen toimittamasta "Tulta munille!"-ohjelmasta

30.3.2009
 
Antti Heiskala
...................
...................
....................
 
HELSINGIN POLIISILAITOS 
 

 
SELVITYSPYYNTÖ  POLIISILLE:
 
 
Pyydän poliisia selvittämään ovatko Yleisradio ja toimittaja Anne Moilanen syyllistyneet rikoslaissamme kriminalisoituihin Kiihottamiseen kansanryhmää vastaan, sekä Syrjintään, sukupuolen perusteella.
 
Pyydän poliisia myös selvittämään onko tässä järjestelmällisessä toiminnassa ollut nähtävissä viharikokseen viittaavia piirteitä.
 
Yleisradio on lähettänyt nyt jo kolmetoista toimittaja Anne Moilasen toimittamaa miehiä  -kansaryhmänä- vastaan yllyttävää, täysin valheellista informaatiota yleisön keskuuteen levittävävää "Tulta munille!"- ohjelmaa Yleisradion YLE Radio 1- kanavalla lauantaisin klo 12.15 - 13.57.
 
Tämän lisäksi Yleisradio on antanut toimittaja Anne Moilaselle mahdollisuuden jatkaa tämän vääristelevän, miehiä kansanryhmänä vastaan kiihottavan "Tulta munille!" - propagandansa levittämistä myös Yleisradion ylläpitämillä internetsivuilla.
 
...........
 
Yleisradion ylläpitämillä internetsivuilla toimittaja Anne Moilanen kirjoittaa "Tulta munille!"- blogissaan mm. seuraavaa:

"Vuoden 2009 feministi on huolestunut myös naisiin kohdistuvasta väkivallasta ja vaatii, että väkivallasta puhutaan nimenomaan sukupuolittuneena ilmiönä. Suomi on läntisen Euroopan väkivaltaisin maa, jossa miehet hakkaavat ja tappavat omia puolisoitaan läjäpäin."

...........

Seuraavassa linkissä on puolestaan nähtävissä täysin toisenlainen kuva suomalaisesta perheväkivallasta mm.Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tilastoihin pohjaten:
 
 
............
 
Huomaa myös alla lainaamani  ( poliittisista syitä, täysin tarkoituksellisesti )  maamme mediassa edelleen täysin vaiettu psykiatrian erikoislääkäri Liisa Kemppaisen väitöskirjassaan esiin tuoma näkökulma / 
 
 
 "Jos perheessä ei ollut isää, pojat tekivät kahdeksan kertaa muita poikia enemmän väkivaltarikoksia.
 
Merkittävin tyttöjen aikuisiän rikollisuutta ennustava tekijä oli isän puuttuminen perheestä."
 
..............
 
Pyydän poliisia siis selvittämään onko Yleisradion ja toimittaja Anne Moilasen toiminta ollut rikoslakimme tarkoittamaa Kiihottamista kansanryhmää vastaan  tai/ja Syrjintää sukupuolen perusteella - "muussa julkisessa tehtävässä" tai "julkista tilaisuutta hyväksi käyttäen".
 
Huomionani totean vielä, että Jussi Halla-aho sai syytteen - vain itse ylläpitämässään blogissaan  kirjoittamistaan kirjoituksistaan - kirjoituksista joissa poliisinkin mielestä kiihotettiin kansanryhmää vastaan.
Rikosoikeudellisesta näkökulmasta /  Kiihottamisena kansanryhmää vastaan, en näe noilla Jussi Halla-ahon kirjoituksilla mitään eroa toimittaja Anne Moilasen kirjoituksiin ja radio-ohjelmassaan esittämiin väitteisiin suomalaisista miehistä yleisesti ja nimenomaan kansanryhmänä,  ja tämä vieläpä valtiollisen -yhteisin verorahoin kustannetun- Yleisradion kustantamana ja mahdollistamana - ja koko valtakunnan kattavaa julkista mediaa hyväksikäyttämällä, jonka johdosta pyydän poliisia selvittämään myös sen täyttääkö toiminta myös rikoslaissa kriminalisoidun sukupuolen perusteella suoritetun Syrjinnän kriteerit.
 
 
...............
 

Rikoslaki

8 §

Kiihottaminen kansanryhmää vastaan

Joka yleisön keskuuteen levittää lausuntoja tai muita tiedonantoja, joissa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin kansallista, rodullista, etnistä tai uskonnollista ryhmää taikka niihin rinnastettavaa kansanryhmää, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

 

9 §
Syrjintä

Joka elinkeinotoiminnassa, ammatin harjoittamisessa, yleisönpalvelussa, virkatoiminnassa tai muussa julkisessa tehtävässä taikka julkista tilaisuutta tai yleistä kokousta järjestettäessä ilman hyväksyttävää syytä

1) ei palvele jotakuta yleisesti noudatettavilla ehdoilla,

2) kieltäytyy päästämästä jotakuta tilaisuuteen tai kokoukseen tai poistaa hänet sieltä taikka

3) asettaa jonkun ilmeisen eriarvoiseen tai muita olennaisesti huonompaan asemaan

rodun, kansallisen tai etnisen alkuperän, ihonvärin, kielen, sukupuolen, iän, perhesuhteiden, sukupuolisen suuntautumisen tai terveydentilan taikka uskonnon, yhteiskunnallisen mielipiteen, poliittisen tai ammatillisen toiminnan tai muun näihin rinnastettavan seikan perusteella, on tuomittava, jollei teko ole rangaistava työsyrjintänä, syrjinnästä sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

 
 
 
Sipoossa,  30.3.2009
kunnioittaen
Antti Heiskala
 
  ----- Original Message -----
To: presidentti@tpk.fi ; tiina.astola@om.fi ; pirkko.makinen@stm.fi ; paivi.romanov@stm.fi ; lapsiasiavaltuutettu@stm.fi ; mariakaisa.aula@stm.fi ; liisa.hyssala@stm.fi ; tytti.solantaus@stakes.fi ; vappu.taipale@stakes.fi ; sirpa.taskinen@stakes.fi ; niina.laajapuro@amnesty.fi ; pentti.kotoaro@unicef.fi ; Inka Hetemäki ; johannes.koskinen@eduskunta.fi ; irja.avonius@ykliitto.fi ; paivi.hirvela@om.fi ; hannele.varsa@stm.fi ; varanka@mappi.helsinki.fi ; vlaunis@utu.fi ; heta.gylling@helsinki.fi ; olli.haapala@utu.fi ; ben.zyskowicz@eduskunta.fi ;......................................................i@eduskunta.fi ; osmo.soininvaara@eduskunta.fi ; oras.tynkkynen@eduskunta.fi ; Cc: tuula.tamminen@pshp.fi ; heikki.sariola@lskl.fi ; hannele.torronen@etu.inet.fi ; helena.hiila@vaestoliitto.fi ; raisa.cacciatore@vaestoliitto.fi ; maarit.tastula@yle.fi ; matti.virtanen@yle.fi ; susanne.paivarinta@yle.fi ; ruben@moskito-tv.fi ; kari.tervo@tarinatalo.fi ; satu.miettinen@yle.fi ; jan.andersson@yle.fi ; mika.pettersson@stt.fi ; hs.paakirjoitus@sanoma.fi ; hs.politiikka@sanoma.fi ; hs.kotimaa@sanoma.fi ; hs.kulttuuri@sanoma.fi ; hs.sunnuntai@sanoma.fi ; hs.kuukausiliite@sanoma.fi ; nyt@sanoma.fi ; hs.tanaan@sanoma.fi ; janne.virkkunen@sanoma.fi ; reetta.merilainen@sanoma.fi ; antti.virolainen@sanoma.fi ; kari.ylanne@sanoma.fi ; hannu.savola@sanoma.fi ; kimmo.oksanen@sanoma.fi ; tapio.sadeoja@sanoma.fi ; kimmo.pietinen@sanoma.fi ; mikko.paakkanen@sanoma.fi ; kari.kivela@iltalehti.fi ; Juhaveli.Jokinen@iltalehti.fi ; petri.hakala@iltalehti.fi ; matti.apunen@aamulehti.fi ; kari.hokkanen@ilkka.fi ; sinikka.valikoski@etelapohjanmaa-lehti.fi ; jorma.hernesmaa@esaimaa.fi ; risto.uimonen@kaleva.fi ; juha.tolonen@kaleva.fi ; isto.laaksonen@satakunnankansa.fi ; juha.luotola@satakunnankansa.fi ; max.arhippainen@hbl.fi ; barbro.teir@hbl.fi ; henri.forss@hbl.fi ; tapani.ruokanen@kuvalehdet.fi ; ismo.silvo@yle.fi ; ulla.martikainen-florath@yle.fi ; ari.jarvinen@yle.fi ; heikki.seppala@yle.fi ; gunilla.ohls@yle.fi ; minna.peltomaki@yle.fi ; ville.vilen@yle.fi ; heikki.vuohelainen@yle.fi ; helena.hiilivirta@yle.fi ; kari.manty@yle.fi ; juhani.nousuniemi@yle.fi ; riitta.pihlajamaki@yle.fi ; jari.lahti@yle.fi ; juha.rajamaki@yle.fi ; patricia.hognabba@yle.fi ; erva.niittyvuopio@yle.fi ; maaria.gronfors@yle.fi ; kimmo.sarlin@yle.fi ; sari.lehtinen@yle.fi ; eila.honkavaara@yle.fi ; marita.porrassalmi@yle.fi ; pekka.autio@yle.fi ; risto.degerman@yle.fi ; ari.alm@yle.fi ; jorma.honkanen@yle.fi ; hatakko.jorma@yle.fi ; ollipekka.heinonen @yle.fi ; seppo.harkonen@yle.fi ; hannu.olkinuora@yle.fi ; jukka.alho@yle.fi ; mariakaisa.aula@yle.fi ; jouni.backman@yle.fi ; gunvor.kronman@yle.fi ; velipekka.nummikoski@yle.fi ; raijasinikka.rantala@yle.fi ; paivi.istala@yle.fi ; heikki.piuhola@mtv3.fi ; timo.laukkio@mtv3.fi ; merja.yla-anttila@mtv3.fi ; jukka.mauno@mtv3.fi ; tuomas.tahvanainen@mtv3.fi ; pirjo.airaksinen@nelonen.fi ; paivi.kaukiainen@nelonen.fi ; regina.hartikka@nelonen.fi ; eero.hyvonen@nelonen.fi ; inger.koskela@nelonen.fi ; petri.laine@nelonen.fi ; suvi.kerola@nelonen.fi ; juha.hietanen@nelonen.fi ; mikko.hirvonen@nelonen.fi ; baba.lybeck@nelonen.fi ; satu.sirkia@nelonen.fi ; jukka.happonen@nelonen.fi ; velipekka.pekkola@nelonen.fi ; minna.uusi-eskola@nelonen.fi ; matti.mjehtola@nelonen.fi ; jaakko.lahteenmaa@nelonen.fi ; mark.autio@nelonen.fi ; kimmo.norokorpi@nelonen.fi ; niko.nurminen@nelonen.fi ; tomi.peurakoski @nelonen.fi ; seija.rautio@nelonen.fi ; susanna.reinboth@nelonen.fi ; heta-leena.sierila@nelonen.fi ; riikka.suominen@nelonen.fi ; jussi.tolonen@nelonen.fi ; timo.toropainen@nelonen.fi ; pasi.tuohimaa@nelonen.fi ; ilkka.mattila@nelonen.fi ; miisa.nieminen@nelonen.fi ; pekka.lehtinen@nelonen.fi ; hanna.hamalainen@unicef.fi ; tiina.perkiomaki@unicef.fi ; raisa.sulamaa@unicef.fi ; kirsti.dalman@unicef.fi ; mia.granqvist@unicef.fi ; veera.videnius@unicef.fi ; emili.osara@unicef.fi ; mari.hakojarvi@unicef.fi ; tuuli.lahti@unicef.fi ; liisa.susiluoto@unicef.fi ; sanna.merilainen@unicef.fi ; sara.park@unicef.fi ; karolina.roiha@unicef.fi ; santeri.ihalainen@unicef.fi ; minna.karvinen@unicef.fi ; marianne.kaspi@unicef.fi ; helena.laukko@ykliitto.fi ; hanna.juntunen@ykliitto.fi ; inka.leisma@ykliitto.fi ; taina.holappa@ykliitto.fi ; joonas.sarvamaa@ykliitto.fi ; mikko.sauli@ykliitto.fi ; kati.lyytikainen@ykliitto.fi ; susanna.mcglynn@unicef.fi ; ilpo.kiiskinen@amnesty.fi ; amnesty@amnesty.fi ; jussi.pulli@etu.inet.fi ; john.alatalo@khperhetyo.fi ; jussit@jussitpasila.com ; jukka.ihalainen@lahdenensijaturvakoti.fi ; u.kukkonen@kehittamisyhd.inet.fi ; kari.hallikainen@viola-vakivallastavapaaksi.fi ; eero.keinanen@oulunensijaturvakoti.fi ; m.repo70@luukku.com ; esa.kangasjarvi@ensiturvary-tre.net ; mikko.oranen@etu.inet.fi ; miika.lehtonen@ulapland.fi ; hannu.sepponen@luukku.com ; sepponen@tamperelainen.org ; marja.vuento@pronto.fi ; voitto.huotari@evl.fi ; Suvi.Ronkainen@ulapland.fi ; eric.comet@gmail.com ; maria.guzenina@kolumbus.fi ; nina.af.e@kolumbus.fi ; jouni.sarkijarvi@ymparisto.fi ; katriina.nikkanen@stm.fi ; terttu.savolainen@stm.fi ; marja.tallavaara@stm.fi ; ismo.kainulainen@stm.fi ; matti.heikkila@stakes.fi ; juha.teperi@stakes.fi ; markku.heiskanen@pakk.poliisi.fi ; marja.vuento@poliisi.fi ; jonna.turunen@poliisi.fi ; Olli.Saunanoja@om.fi ;........................................................... ; elisa.valkama@om.fi ; jari.sarasvuo@trainershouse.fi ; mikael.jungner@yle.fi ; paivi.karkkainen@yle.fi ; Jyrki Tarkkonen
Sent: Friday, February 13, 2009 3:47 PM
Subject: Yleisradion ohjelmapolitiikka: "Tulta munille!" ja SUOMALAINEN PERHEVÄKIVALTA - sekä linkki keskusteluun / YLE Keskustelut

 
Antti Heiskala
 
Hei, muutama sana Yleisradion ohjelmapolitiikasta:
 
 
 
 

"Tulta munille!"  ja SUOMALAINEN PERHEVÄKIVALTA

 "Tulta-munille!"- Anne Moilanen / Kodin Kuvalehti :

"Naisiin kohdistuva väkivalta on järkyttävin miehinen alistuskeino. Siihen puuttumista vaikeuttaa se, ettei siitä saisi puhua sukupuolittuneena ilmiönä. Miehet käyttävät väkivaltaa, koska ovat hukassa toimeliaiden ja kyvykkäiden nykynaisten kanssa. Miehen valta-asema horjuu, koska nainen ei enää tarvitse häntä elättäjäkseen. Suomalainen mieskulttuuri ihannoi väkivaltaa keinona ratkaista ongelmia."Sopivasti, väkivaltafeministi Anne Moilaselle,
Helsingin Sanomat julkaisi juuri seuraavan artikkelin:


"Naiset tekevät lähisuhteiden törkeistä pahoinpitelyistä 40 prosenttia

Väkivaltaisen naisen on vaikea saada apua. Viranomaiset torjuvat tai vähättelevät usein apua väkivaltaiseen käytökseen tai ajatuksiin hakevaa naista, selvisi Ensi- ja turvakotien liiton projektissa. Lähisuhteissa tapahtuneista törkeistä pahoinpitelyistä 40 prosenttia on naisten tekemiä, liitto kertoo."


hs.fi/kotimaa/artikkeli/Naiset+tekevat+lahihisuhteiden+torkeista+pahoinpitelyista+40+prosenttia....................."ihmettelyjä", tiedotteita


TIEDOTE
Vihreät Naiset ry
Gröna Kvinnorna rf
The Green Women’s Association

..."Vihreät Naiset ry ihmettelee RAY:n päätöstä kanavoida merkittäviä summia lähisuhdeväkivallan ehkäisyyn suunnatuista varoista valtakunnalliselle lastensuojelujärjestölle,"....

( No, samaan surullisen kuuluisaan "ihmettelyyn" osallistuivat kollektiivisesti käytännössä kaikki merkittävät feministiset naisjärjestömme sekä eduskuntapuolueiden naisryhmät, ja sen oli masinoinut mitä ilmeisimmin valtakunnan virallinen "tasa-arvo"koneisto yhdessä valtakunnan ylimmän johdon kanssa ks. 

http://www.lapsenoikeus.info/naisjarjestojen-antamia-tiedotteita-vakivaltatutkimukseen-liittyen.html


.....................


ja sitten vähän toisenlaisia tiedotteitaSUOMALAINEN PERHEVÄKIVALTA
tilastoja viime vuosiltaKuopio 08.11.2002 Kari Karkola,
lääninoikeuslääkäri, dos."Lapsen kuolemaan johtanut väkivalta:

lapsi ---------------------tekijä


lapsen ikä ---- äiti -------- isä ------- muu

alle 1 v --------- 73 %------- 23 %-------4 %

1- 4 v ----------- 63 %------- 29 %-------8 %

5-14 v ---------- 41 % -------53 % ------6 %".....................uusimpia tilastoja:


"Alle 15-vuotiaiden lasten surmat 2002-2006:

Äidin surmaamia 18
Isän surmaamia 10
Muut tekijät 4
Alaikäinen veli 1 ".....................
oma laskelmani:Kuolemaan johtaneesta perheväkivallasta


YHTEENLASKU

( puoliso- ja lapsiin kohdistuvan väkivallan tilastoa suhteutettuna saman mittaiseen ajanjaksoon )"Vuonna 2003 kuoli 13 naista aviomiehensä surmaamana ja 5 miestä aviovaimonsa surmaamana, 2004 4 miestä ja 15 naista, 2005 3 miestä 11 naista." ( lähde : Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos )

- eli, kolmen vuoden aikana kuoli siis 39 naista ja 12 miestä aviopuolisonsa tappamana.


Lisätään tuohon sitten se mistä on virallisesti vaiettu ( ja josta vaikenemista - ja tutkimisen estämistä - yllä esitetty Vihreät Naiset ry:n tiedote yritti  - edelleen - käytännössä kaikkien merkittävimpien naisjärjestöjen ja "tasa-arvo"elimien kanssa yhdessä - ylläpitää - täysin häikäilemätöntä ja häpeämätöntä toimintaa lasta vastaan ):

"Ajanjaksolla surmattiin kaksikymmentäviisi alle 15-vuotiasta lasta, neljätoista poikaa ja yksitoista tyttöä. Heistä viisitoista (60 %) oli joutunut äitinsä ja yhdeksän (36 %)isänsä surmaamaksi, yksi (4 %) sai surmansa Myyrmannin pommi-iskussa." (1.6.2002 - 31.12.2005 ) ( lähde : Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos OPTULA : Henkirikollisuus Suomessa )

- eli 3,5 vuoden aikana äiti tappoi lapsensa 15 tapauksessa, isä 9 tapauksessa .


Suhteutetaan aviopuolisoiden surmat saman mittaiseen ajanjaksoon kuin lastenkin surmat ( 3,5 vuoteen )
39 / 3 vuotta = 45,5 / 3,5 vuotta
12 / 3 vuotta = 14 / 3,5 vuotta

lisätään saatuihin puolisosurmien suhdelukuun / 3,5 vuotta lasten surmat / 3,5 vuotta
45,5 + 9 = 54,5 / miehet ( suhdelukuja )
14 + 15 = 29 / naiset


Tuon perusteella vastaisivat miehet 65 % kuolemaan johtaneesta perheväkivallasta, naiset 35 %. :sta

 


Vastuussa olevat ministeriöt

Tulos ei taida olla ihan sitä mitä meille jatkuvasti jopa valtion virallisessakin tiedoituksessa propagoidaan, vaikka asioiden todellinen laita tiedetään, ja mitä sitten kuulutetaan aina ulkomaille asti, jopa ulkoministeriön voimin, onhan mm. UM kunnostautunut työntämällä myös muutaman viimeisen UM:n Lapsen oikeuksien valvontaraportin täyteen "Naisiin kohdistuvaa väkivaltaa" ja "Naisiin ja lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa". ( !!! )

Sitä ei ulkoministeriön "valvonta"raportissa sitten muistettukaan mainita, että YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen "suomennos" on siellä UM:n nurkissa ...parhaillaan.. uudelleen suomennettavana - kun sain kuin sainkin Suomen Unicefin tuon "suomennoksen" pitkin hampain viimein UM:lle uudelleen suomennettavaksi lähettämään - siis sen jälkeen kun huomasivat, että olin kääntynyt asiassa myös jo kansainvälisen Unicefin puoleen, apua lapsillemme pyytäen. Ensin ilmoittivat täällä, etteivät he ryhtyisi mihinkään toimiin.
Tästä asiasta ei tainnut UM Lapsen oikeuksien "valvonta" "raportissa" ollakaan sitten mitään mainintaa? UM oli tuolloin Erkki Tuomiojan komennossa ja sinne asia on haudattu, ettei tule ystävälleen Tarja-pressalle harmeja.

.....................


Vihapropaganda ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan


Suomalaisten ihmisten tasa-arvoisuutta - sukupuolesta tai iästä riipumatta, sekä yhtäläisiä ihmisoikeuksia, sukupuolesta tai iästä riipumatta - vastaan toimivat ns. "valtavirtafeministit" ovat jo kauan sitten lähteneet valheiden tielle, omia jopa täysin laittomia etuoikeuksiaan itselleen ajaakseen, lapsia ja miehiä alistaakseen. Keinona on mm. mittatilaustyönä Naistutkimuksen laitoksilla tehdyt "tutkimukset", joita sitten propagoidaan joka tuutista - vuodesta toiseen - ihmisten täydelliseksi aivopesemiseksi, vilpillinen menettely lainvalmistelun yhteydessä jne. jne. Anne Moilasen ja YLE:n radio-ohjelma "Tulta munille!" ei ole tässä pitkässä surullisessa jatkumossa suinkaan mikään poikkeus.


Tutkintapyyntö

Olenkin sitä mieltä, että alkaa olla jo korkea aika tehdä tutkintapyyntö myös Yleisradion ohjelmapolitiikan tasapuolisuudesta ja sen lainmukaisuudesta. On kysyttävä, miksi Yleisradion ohjelmapolitiikka tähtää puhtaan äärifeministisen vääristeltyyn "tietoon" perustuvan vihapropagandan tuottamiseen, todellista tietoa ja sen julkista lain mukaista tehtävänantoa vastaan.

 


toimintaa ihmetellen, ja sitä että se saa jatkua vuodesta toiseen, valtakunnan ylimpien vastuussa olevien viranomaisten tietäen, ihmetellen,
Antti Heiskala
www.lapsenoikeus.info


 
 
 
linkki Yleisradion sivuilla olevaan keskusteluun johon tämän saman kirjoitukseni postasin:
 Antti Heiskala
2.4.2009
www.lapsenoikeus.infoHei,


Jos te ette vieläkään ymmärrä missä tässä maassa lasten ja heidän isiensä perimmäistenkin ihmisoikeuksien suhteen mennään ( ettekä niin ollen tee asialle mitään, tai ette vain välitä ), niin lukekaapa alle oheistamani artikkeli.


Tässä näette YleisradionNaisasialiitto Unionin ja Anne Moilasen & kumppanien viikosta toiseen, kuukaudesta toiseen, vuodesta toiseen propagoiman Tulta munille! - miesvihan tuloksia:Vartti.fi - to 2.4.2009 klo 06:19  Päivitetty: to 2.4.2009 klo 06:49 Uutinen
http://www.vartti.fi/artikkeli/f3992f68-2f87-4b7a-b71f-dbdef7a990f7


Kuuden lapsen isä saa pikkutytöt kotiinLapsiaan kaipaava isä on tehnyt Espoon lastensuojeluviranomaisten toiminnasta kantelun lääninhallitukseen. Kuva: Aino Tervonen

Korkein hallinto-oikeus on päättänyt, että kuuden lapsen isä saa kaksi lasta hoitoonsa. Vartti.fi kertoi isän taistelusta ensimmäisen kerran viime elokuussa.

Helsinkiläisisän 3- ja 4-vuotiaat pikkutytöt ovat olleet espoolaisessa lastenkodissa siitä lähtien, kun lasten äiti sairastui liki kaksi vuotta sitten. Vanhemmat ovat eronneet, mutta heillä on yhteishuoltajuus.

Espoon lastensuojeluviranomaiset ottivat lapset huostaan ja ripottelivat heidät kolmelle eri paikkakunnalle. Työssäkäyvän isän pyrkimykset saada nyt 2 - 8-vuotiaat lapsensa Helsinkiin olivat vastatuulessa, kunnes Helsingin hallinto-oikeus viime toukokuussa päätti, että kaksi tyttöä olisi sijoitettava isälleen.

Oikeuden perustelujen mukaan työssäkäyvän isän elämäntavat ovat moitteettomat, hän rakastaa lapsiaan ja viihtyy heidän kanssaan. Muiden lasten osalta hallinto-oikeus katsoi, että heitä oli liikaa yhdelle ihmiselle. Espoon lastensuojeluviranomaiset tekivät jatkovalituksen korkeimpaan hallinto-oikeuteen.

Isä on saanut Helsingistä käyttöönsä ison perheasunnon ja päiväkotipaikat tytöille. Hänellä on myös tukihenkilöitä, jotka auttavat lasten hoidossa. Tavoitteena on saada muut neljä lasta ja asioiden jatkokäsittely Helsinkiin. Espoon lastensuojeluviranomaisten toiminnasta hän on tehnyt kantelun lääninhallitukseen.

- Olen todennut, että Helsingin sosiaalivirasto toimii inhimillisemmin kuin Espoon.

Riita jatkuu Espoossa

Lastensuojeluasioissa asiakkuuden siirtyminen pääkaupunkiseudun kunnasta toiseen ei ole kovin helppoa, vaikka perheestä kukaan ei enää asuisi lähtökunnassa, arvioidaan Helsingin sosiaalivirastossa.

Koska helsinkiläismiehen lapset ovat olleet espoolaisia huostaanoton aikoihin, Espoo huolehtii lastensuojelusta. Vaikka isä on saamassa kaksi lasta luokseen, Espoolle jää kuitenkin jälkihuollon järjestämisvastuu. Vielä huostassa olevien lasten asiakkuus säilyy myös Espoolla.

Jos asiakkuus kuitenkin neuvottelujen jälkeen siirrettäisiin Helsinkiin, Espoo joutuisi maksamaan mahdolliset kustannukset Helsingille.

Marja Salomaa
maansa hallitukseen ja viranomaistoimintaan todella kyllästyneenä,
ei mies erityinen,
antti heiskala

sellaista on tarjolla näin oikein mediapäivillä  - LOL-MEDIAPÄIVÄT 3-5.4.2009


ETUSIVULLE


LOL!