LOL   -------------  www.lapsenoikeus.info  --------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------------  LOL - PÄÄSIVULLE
7.12.2008

 ----- Original Message -----
From: Antti Heiskala
To: sauli.niinisto@eduskunta.fi ; matti.vanhanen@eduskunta.fi ; jyrki.katainen@eduskunta.fi ; marja.vuento@pronto.fi ; paivi.hirvela@om.fi ; hannele.valkeeniemi@yle.fi ; johannes.koskinen@eduskunta.fi ; tiina.astola@om.fi ; vappu.taipale@stakes.fi ; sirpa.taskinen@stakes.fi ; tytti.solantaus@stakes.fi ; pentti.kotoaro@unicef.fi ; liisa.hyssala@stm.fi ; oras.tynkkynen@eduskunta.fi ; miika.lehtonen@ulapland.fi ; heikki.sariola@lskl.fi ; hs.kuukausiliite@hs.fi ; hs.paakirjoitus@hs.fi ; tomi.tyysteri@hs.fi ; reetta.merilainen@hs.fi ; kaius.niemi@hs.fi ; kimmo.pietinen@hs.fi ; pekka.kukkonen@hs.fi ; joanna.palmen@helsinki.fi ; joanna.palmen@hs.fi ; tapani.ruokanen@kuvalehdet.fi ; pirkko.makinen@stm.fi ; paivi.romanov@stm.fi ; varanka@mappi.helsinki.fi ; hannele.varsa@stm.fi ; jari.sarasvuo@trainershouse.fi ; matti.apunen@aamulehti.fi ; matti.soinio@aamulehti.fi ; inka.leisma@ykliitto.fi ; matti.ahde@eduskunta.fi ;..........................................................@eduskunta.fi ; astrid.thors@eduskunta.fi ; lapsiasiavaltuutettu@stm.fi ; niina.laajapuro@amnesty.fi ; ilpo.kiiskinen@amnesty.fi ; mariakaisa.aula@stm.fi ; hanna.hamalainen@unicef.fi ; tiina.perkiomaki@unicef.fi ; raisa.sulamaa@unicef.fi ; kirsti.dalman@unicef.fi ; Inka Hetemäki ; mia.granqvist@unicef.fi ; veera.videnius@unicef.fi ; emili.osara@unicef.fi ; mari.hakojarvi@unicef.fi ; tuuli.lahti@unicef.fi ; liisa.susiluoto@unicef.fi ; sanna.merilainen@unicef.fi ; sara.park@unicef.fi ; karolina.roiha@unicef.fi ; santeri.ihalainen@unicef.fi ; minna.karvinen@unicef.fi ; helena.laukko@ykliitto.fi ; irja.avonius@ykliitto.fi ; hanna.juntunen@ykliitto.fi ; joonas.sarvamaa@ykliitto.fi ; mikko.sauli@ykliitto.fi ; kati.lyytikainen@ykliitto.fi ; marianne.kaspi@unicef.fi ; susanna.mcglynn@unicef.fi ; matti.virtanen@yle.fi ; presidentti@tpk.fi ; tuija.brax@eduskunta.fi ; mari.alakoski@yle.fi ; susanne.paivarinta@yle.fi ; jan.andersson@yle.fi ; tuomas.hyytinen@yle.fi ; hanna.juuti@yle.fi ; janne.virkkunen@hs.fi ; janne.virkkunen@sanoma.fi ; ....................... ;
Sent: Sunday, December 07, 2008 1:16 PM
Subject: Kallion perhonen, kohta jo ilmeisesti palkittu käsikirjoitukseni! - Hyvää itsenäisyyspäivän jatkoa, rakkaat ystävät
 
 
 
Antti Heiskala
7.12.2008

 
       


............................................
                                     
             
 
Hei, Rakkaat Ystävät, pitkästä aikaa!
Hyvää Itsenäisyyspäivän jatkoa teille ensin! 
 
 
 
 
Tunnelmointia itsenäisyyspäivän huipentumasta:
Elokuvaohjaaja Katariina Lillqvist.jpg
Katariina Lillqvistin seuraava suvaitsevaisuutta korostava projekti: "Kallion perhonen"?
 - Heiskalalla olisi jo käsikirjoitus valmiina.
 
 
 

Hienostunut ja taiteellinen 
 tasa-arvo-nukkeanimaatio
Halosesta
............................................


Kallion perhonen 

18.3.2008Kallion perhonen, pikaisesti luonnosteltu ennakkoluuloton, suvaitsevaisuutta korostava ja kuvaamansa kohteen aivan erityistä lämpöä hienosti kuvaava käsikirjoitus nukkeanimaatioksi.
Taiteellinen puolifiktiivien käsikirjoitus Kallion perhonen. Paranneltu, vielä parempi, hiotumpi versio Kallion perhosesta kuuluu näin ( **** edelleen vielä yleisön suvaitsevaisuutta epäillen ja sitä surkutellen ):
 


Kallion perhonen

"Kumi****, tasa-arvoa sekä ihmisoikeuksia"

Mielelläni näkisin taiteellisen nukkeanimaation jossa olisi ainakin seuraavat taide-elementit: Ensin presidenttimme Tarja Halonen vierailisi KGB:n ja Stasin päämajassa, hiukan myöhemmin hän sitten väärentäisi lapsen ihmisoikeudet turvaavan ihmisoikeussopimuksen. Sitten hän alkaisi abortoimaan vauvoja, jonka jälkeen hän voisi siirtyä ennakkoluulottomasti harrastamaan ******  vaikkapa lehdistöpäällikkönsä kanssa, samassa kohtauksessa olisi myös mukava nähdä hänet valtavaa ***** ja *****  kokoelmaansa naiseudestaan ylpeästi esittelemässä, sen jälkeen hän tekisi Vuoden Miehen työn ja vaatisi lasten piiskaamista, sekä sukupuolitetun väkivaltatyön välitöntä aloittamista, jotta turha Mannerheim voidaan heittää huitsinnevadaan rakastavaisten perheestä. Tämän jälkeen Mannerheim laitetaan vankilaan, tutkitusti mieheyden ja väkivallan vuoksi, sekä poikalapset abortoidaan, aivan tasa-arvon parhaiden asiantuntijoiden oppineiden neuvojen mukaisesti. Lopussa onnellinen maa on syntynyt, ja Halonen menee YK:n pitämään tärkeän puheen tasa-arvosta ja ihmisoikeuksista. Tuo puhe puolestaan voisi alkaa seuraavasti: "Sitten lapsella vain on kaksi äitiä".

tämän taide-elämyksen tarjosi teille:
antti heiskala
17.3.2008


____________________________________________________________
 

 
"Homo"-Mannerheim,
 
Uralin perhonen
 ja nukketaiteilija Katariina Lillqvist
 
 
lainaus/ Kiila:
 
"Joudun nyt Kiilan sihteerinä hieman oikaisemaan muutamia väärinkäsityksiä. Kiilan johtokunta ei myöntänyt palkintoa sen takia, että Suomessa on käyty sisällissota eikä sen takia, että Suomi ON itsenäinen valtio. Palkinnon perustelut oli Lillqvistin uran mukaiset. Hän on taiteellaan edistänyt suvaitsevaisuutta että herättänyt keskustelua töillään aiheesta. Vuoden Kiila palkinto on myönnetty vuosittain erilaisista saavutuksista mm. teoksista,jotka ovat liittyneet yhteisöllisyydenkorostamiseen."

http://kiila.org/node/84
http://kiila.org/vuodenkiila

Kiilan johtokunnan perustelut palkinnolle:

"Tänä vuonna Lillqvistin nukkeanimaatio Uralin perhonen herätti kiivaan keskustelun marsalkka Mannerheimin seksuaalisesta suuntautumisesta ja sananvapauden rajoista Suomessa. Elokuvan viittaukset Mannerheimin homoseksuaalisuuteen ja marsalkan esiintyminen muun muassa korsetissa olivat liikaa piireille, jotka vaalivat Mannerheimista pronssiin valettua pysäytyskuvaa. Elokuvassa käsiteltiin vaikuttavasti myös valkoisten toimeenpanemaa joukkomurhaa Tampereen taistelun jälkeen vuonna 1918.
Uralin perhonen avasi mahdollisuuksia keskustella suvaitsevaisuudesta ja kansallisesta historiankirjoituksesta uudella tavalla. Elokuvan esteettiset ansiot ovat myös moninaiset."


................................................................................................
 

Mullqvistin nukkeanimaatio?

Kiilan perusteluista ensi vuonna? : Mullqvistin käsikirjoitus nukkeanimaatioksi Kallion perhonen herättää kiivaan keskustelun presidentti Halosen seksuaalisesta suuntautumisesta ja sananvapauden rajoista Suomessa. Elokuvakäsikirjoituksen ilmiselvät viittaukset Halosen homoseksuaalisuuteen  ja  presidentin esiintyminen muun muassa *****n kanssa ovat liikaa piireille, jotka vaalivat Halosesta pronssiin valettua pysäytyskuvaa. Elokuvan käsikirjoituksessa käsitellään vaikuttavasti myös punaisten toimeenpanemaa joukkomurhaa ennen Tampereen taistelua vuonna 1918. Kallion perhonen avaa? mahdollisuuksia keskustella suvaitsevaisuudesta ja kansallisesta historiankirjoituksesta uudella tavalla. Elokuvakäsikirjoituksen esteettiset ansiot ovat myös moninaiset.
 
 
 
Pelastakaa sotamies Lilius
 
Äitini menetti sodissamme kaikki kolme veljeään, nuoria miehiä parhaassa iässään, sen eteen, että lesbo presidentinlinnassa saa pilkata heitä.  Pilkatkaa sotamies Liliusta homoksi, se on suvaitsevaisuutta, teidät palkitaan,  arvojohtajapresidenttimme-Tarja kutsuu teidät itsenäisyyspäivän juhliin, siinä samalla odotellessanne Pinkkiruusun Kunniamerkkiä.
 

 ............................................

Jättihäpy on vuoden esteettinen teko

Julkaistu: 18.12.2007 19:01 helsingin sanomat

PÄIVI PUNKKA / HS

Jättihäpy on vuoden esteettinen teko

Taiteilija Mimosa Palen taideteos kuljetettiin toukokuussa 2007 näytteille Tennispalatsiin. Ihmiset pysähtyivät kummastelemaan teosta.

Kuvataiteilija Mimosa Pale on saanut Vuoden esteettinen teko 2007 -palkinnon. Suomen estetiikan seura on päättänyt antaa palkinnon Palelle hänen teoksestaan Mobile Female Monument.

Mobile Female Monument on palkintoperustelujen mukaan "surrealistinen ja samalla hyvin inhimillinen taideteos, joka puhuu yhtä aikaa julkisesta ja henkilökohtaisesta tilasta. Kaukaa katsottuna pyörillä kulkeva gogolilainen jättiläisnenä paljastuu lähempää nähtynä naisen synnytyselimiksi. Pale kutsuu ohikulkijoita ryömimään teoksen sisään ja syntymään siellä uudelleen."

Palkintoraatiin kuuluivat professorit Pauline von Bonsdorff ja Jyrki Siukonen.

 
 


Ehdotukseni Monumentiksi presidentti Tarja Haloselle
 
Jättiläisvittua pitkin kaupungin katuja raahannut sai siis myös palkinnon: Vuoden esteettinen teko!
Mutta kai tästä voi vielä pistää suvaitsevaisuutta korostavan taiteen paremmaksi ja hinata jättiläismäistä peräreikää pitkin kaupungin katuja.  Ja kuulkaas, nykyään kun aivan suora näköistaide ei enää ole niin suosiossa, niin ehdotan tuollaista hienoa symbolista monumenttia
Tarja Halosen muistoksi!
 
 
 
ystävällisin terveisin
antti heiskala
 
 
PS. sivustoon www.lapsenoikeus.info on lisätty vanhoja mukavia kirjeitäni, äänestäjienne luettaviksi. Tervetuloa lukemaan! Sinäkin saatat seikkailla siellä!
Menkööt muuten aggressiviset lesbofemmat itse seuraavaksi rintamalle, presidentti Tarja Halonen ensimmäisenä.  Ensin edes ns. "yleiseen" ...asepalvelukseen, alokkaaksi edes, puolustusvoimien "tasa-arvoinen" ylipäällikömme.


 ................................................LOL


LOL -ETUSIVULLE
.

.