4.4. 2009 - LOL-MEDIAPÄIVÄT Special !  - Day 2 -   HUUMORIFEMINISMI


KuvaKuva

kuin kaksi marjaa - pari ilmeisesti "huumorifeministiä" - Eric Auvinen ja Naisasialiitto Unionin Tulva-lehti
Antti Heiskala
3.4.2009
Asiantuntijat kertoivat minulle,
 

Minulle kerrottiin, että sensuuria ja avointa valehtelua mediassa apuvälineenään käyttävä toimittaja Anne Moilanen onkin "huumoristifeministi". Miten hauskaa.

Jaa jaa. Onko myös sensuuri, uhkailu, kiristäminen ja ihmisten elämään ja lainsäädäntöön vaikuttavista asioista mediassa valehteleminen sitä Moilasen suurta FEMINISTISTÄ HUUMORIA.

Vähän tuota yllä näkyvää huumoria aiemmin humoristifeministiystävämme olivat polttaneet erään lapsen perimmäisiä ihmisoikeuksia julkisesti perään kuuluttaneen miehen kotipihalle väitöskirjatutkimuksen jota hän oli kirjoituksissaan usein lainannut, sen esittäessä vakavan puheenvuoron lapsen perhetaustan ja isän merkityksestä lapsen tulevaan kehitykseen. 

Tämä on tietenkin uutta. Perinteinen Mafia tyytyy hevosenpäihin.

Uhkailivat nämä huumorifeministimme minuakin lukemattomia kertoja, vain vaivoin verhotuin uhkauksin tyyliin:"eihän sinua edes ole"

 Tutkintapyynnöstäni ja mediasta

-  journalistisesta etiikasta


Poliisille Yleisradiosta ja toimittaja Anne Moilasesta tekemässäni tutkintapyynnössä on kyse siitä, että siinä kysellään oikeusvaltion ja puolueettoman tiedonvälityksen perään. Sen onko tuollaisella - Naisasialiitto Unioni & kumppanit - vihaliikkeellä oikeus valehdella mediassa miten paljon ja kuinka kauan tahansa, vihollisinaan pitämistään, miehistä, kansanryhmänä. Nämä maassamme jatkuvia ihmisoikeusloukkauksia vihollisinaan pitämilleen, miehille yleisesti, aiheuttavat tahot tuottavat   toiminnallaan valtavat määrät aivan todellista elämän oikeudettomuutta ja kärsimystä ennen kaikkea lapsille ja heidän isilleen, ihmisoikeusrikoksia, tasa-arvorikkomuksia - mm. oikeudettomuutta omiin lapsiin, kuten edellisestä postistanikin esimerkin avulla oli helppo havaita."Missään ei sanota että lapsella olisi oikeus isäänsä"
"Missään ei sanota että lapsella olisi oikeus biologisiin vanhempiinsa"
"Missään ei sanota että lapsella olisi oikeus vanhempiensa läsnäoloon"
"Äitikin voi olla isä"

-- Suomen valtio, suomalaista lainvalmistelua, lainsäätämistä ja "tasa-arvoa".
"Riippumatta äidin seksuaalisesta orientaatiosta, lasten ja äidin suhde oli lämpimämpi jos perheessä ei ollut isää"
-- Suomen valtio, suomalaista lainvalmistelua, lainsäätämistä  ja "tasa-arvoa".
 / STAKES / "tutkimuskatsaus" hedelmöityshoitolain pohjaksi/ kehittämispäällikkö Tytti Solantaus

"Sitten lapsella vain on kaksi äitiä"
--setavallan presidentti Tarja Halonen
 -- "SUOMEN TASAVALLAN lasten PRESIDENTTI"

YK:n yleissopimus lapsen oikeuksista

YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen juhlavuoden 2009 suojelijana presidentti Tarja Halonen


The 20th anniversary of the UN Convention on the Rights of the Child, in Finland

in English


Rakas lukijani

Jokainen syntynyt ihminen ( kuten sinä, rakas lukijani ) on joskus ollut lapsi, ja siis muiden armoilla. Ja jos ihmiseltä riistetään peruuttamattomasti, jo ennen syntymää, jo lain voimin, hänen kaikkein perimmäisetkin ihmisoikeutensa, oikeutensa vanhempiinsa - niin kuin armaassa "isänmaassamme" on nyt katsottu monenlaisten hyvin arvokkaiden asiantuntijoiden voimin hyvin tärkeäksi ja hyväksi tehdä - niin mistä ihmeestä hän ne myöhemmin aikuisenakaan itselleen hankkii?  Arvoisa LOL-Mediapäivien yleisö,

Ovatko viestini "asiattomia"?  Jos vastaatte tähän myöntävästi niin kertoisitteko sitten miksi ihmeessä olisi "asiatonta" mainita siitä jos ja kun valtionkin toimintatavat ja propagandamenetelmät muistuttavat natsien vastaavia?  Natseille kaikki oli juutalaisten syytä ja vikaa, näille valtiomme innolla tukemille annemoilasille kaikki on miesten syytä ja vikaa. Missä sinä tässä näet mitään periaatteellista eroa?

Jos kiinnostusta riittää, niin katsokaa nyt vielä tämä, samaa tavaraa Ruotsista, sieltä sentään löytyy pari edes jonkinlaisen journalistisen etiikan omaavaa journalistia. Vaan löytyykö Suomesta ainuttakaan? Edes Mediapäiviltä.
 
 jatkotoimia kaavaillen
ei mies erityinen,
antti heiskala
 
 


PS. 

Tuon yllä näkyvän huumorin kanssa samaan aikaan nämä suuret mutta väärinymmärretyt humoristifeministimme muuten pakottivat myös Miessakit ajamaan alas koko keskustelupalstansa, kun joku siellä arveli ettei feministit ole aina kaikessa aivan aina aivan oikeassa. Mikä oli ihmisoikeusrikos feministiä ja ihmisyyttä vastaan.

Miessakit / toiminnanjohtaja Tomi Timperi:

"Järjestöllä ei ole eikä voi olla omaa kantaa mihinkään yhteiskuntapoliittiseen kysymykseen, jollei hallituksessa ole erityisestä syystä nimenomaisesti toisin päätetty. Tässä on syytä olla erityisen varovainen, jotta järjestö ei leimaudu miesten intressijärjestöksi, mikä saattaisi olennaisesti vaikeuttaa sen työtä."

Miessakkien toiminnanjohtaja Tomi Timperi ei tietenkään voi kertoa todellisia syitä kehnoon toimintaansa. Rahan tulohan olisi loppunut, silloinkin. Ja sillä juuri uhattiin - saatiin "Tulta munille!" - niille miehille jotka eivät alistu feministien marioneteiksi, kuten miessakit tekee ja on aina tehnyt.

Aktiivisesti tasa-arvoasioita ajavat miehet ovatkin nyt yksinkertaisesti hylänneet koko miessakit, pelkkänä keskustelemattomana mykkänä näköisyhdistyksenä, feministijärjestöjen kuristusotteessa olevana, ihmisten yhdenvertaisuuden kannalta jopa haitallisena marionettina. Tuon miessakkien häpeällisen käytöksen vuoksi nyt on perustettu mm. uusi Miesten tasa-arvo- yhdistys, josta toivoisi ettei se ajaudu samaan tilaan kuin miessakit.

Käykääpä huviksenne katsomassa miessakkien "keskustelu"palstaa nyt!  Hienoa "miesasiaa" ja "aktiivista miesasian ajamista", kertakaikkiaan!  Ei voi kuin ihailla!
Näin oli tänään LOL-Mediapäivillä -Suuri Kiitos hienosta palautteestanne!


ETUSIVULLE


LOL!

.