LOL   -------------  www.lapsenoikeus.info  --------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------------  LOL - PÄÄSIVULLE
Antti Heiskala

Sukupuolitohtori Sari Näre ja naisviha
Muutamia vuosia sitten, kun "sukupuolitutkija" "tohtori" Sari Näre oli murhaoikeudenkäynnissä syyttämässä surmattua miestä naisvihasta:
Pariskunta ei ollut ehtinyt olla naimisissa kuin hetken, kun sairaanhoitajavaimo jo tuikkasikin tappavan annoksen insuliiniä mieheensä miehen perintö silmissään kiiluen. No mieshän kuolikin kiltisti ihan niin kuin pitikin.

Seurasi oikeudenkäynti. Armoitettu sukupuolitutkija tohtori Sari Näre kiiruhti oikeudenkäyntiin murhattua syyttämään. Mies oli kuulemma ollut naisvihainen. Sen vuoksi oli miesten väkivaltaisuutta kauhistelevan sukupuolitutkijan mielestä ilmeisesti kohtuullistakin, että hänestä oli tuikattu ilmat pihalle.

Myöhemmin kun kohtasin samaisen sukupuolitutkijatohtorin, esitin seuraavan kysymyksen: Olisiko hän ( sukupuolitutkijatohtori Sari Näre) ollut oikeudessa syyttämässä naista miesvihasta, mikäli tilanne olisi ollut sukupuolten suhteen täsmälleen käänteinen, ja murhattu henkilö olisikin ollut nainen?

- "Tuo ei ole relevantti kysymys", vastasi sukupuoliasiantuntijatohtorimme Näre.

- "Mikä kysymyksessäni ei ollut 'relevanttia', sekö kun asetin siinä sukupuolet tasa-arvoiseen asemaan?", ehdin vielä kysyä, ennen kuin viisas tohtorimme näytti nyrpeältä ja kääntyi kannoillaan, ja hävisi tuppisuuna yöhön... kuten olin ystävälleni ennustanutkin käyvän, jo ennen kysymykseni esittämistä. ( hän, eräs hyvä naispuolinen ystäväni, rohkaisi minua kysymykseni asiantuntijalle esittämään )

Minkäänlaista viitettä siihen miksi kysymykseni ei ollut "relevantti" en tuollaiselta tohtoristason asiantuntijalta koskaan saanut. Näin oli näreet...

LOL - ETUSIVULLE


LOL