----- Original Message -----
From: Antti Heiskala
To: stefan.wallin@eduskunta.fi ;...........osmo.soininvaara@eduskunta.fi ; heikki.sariola@lskl.fi ; hannele.torronen@etu.inet.fi ;......jne....; Inka Hetemäki ; irja.avonius@ykliitto.fi ; paivi.hirvela@om.fi ; hannele.varsa@stm.fi ; varanka@mappi.helsinki.fi ; johannes.koskinen@eduskunta.fi ;
Sent: Wednesday, May 20, 2009 4:12 PM
Subject: "Tasa-arvoministeri" Stefan Wallin, mistä teille oikein palkkaa maksetaan? Lasten ja heidän isiensä oikeuksien polkemisesta? Ahterin nuolemisesta? LOL   -------------  www.lapsenoikeus.info  --------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  --------------------------------------  LOL - etusivulle
KOLUMNI
Oppeja
sukupuolista

18.5.2009
Antti Heiskala


Rkp haluaa homo- ja lesbopareille täydet adoptiomahdollisuudet. Tavallisen biologisen isähän te lapselta jo kielsittekin, "tasa-arvoministeri" Stefan Wallin, yhdessä setavallan presidentin kanssa.


"Arvoisa" "tasa-arvoministeri" Stefan Wallin, mistä teille oikein palkkaa maksetaan, tehtävienne hoitamatta jättämisestäkö?  Sukupuolten tasa-arvoisuuden halveksimisesta? Sukupuolirasistisesta ahterin nuolemisesta? Lasten ja heidän isiensä oikeuksien polkemisesta?

Tehdäänpä pikainen katsaus siitä mitä sukupuolen kerrotaan arvostamanne naistutkimuksen mukaan olevan, ja miltä tilanne sitten näyttää käytännössä, siinä teidän omassa pikku maailmassanne, lainsäädännössä.

 
Oppeja

SUKUPUOLTEN varsin vaihtelevista MÄÄRISTÄTarkkaakin tarkkanäköisemmän ja jos mahdollista vieläpä loogisemman naistutkimuksen toimesta olen tullut valistetuksi siitä, että sukupuolia on hyvin monia, samoin kuin myös siitäkin, että sukupuolta ei ole. Nämä eivät ole ristiriidassa. Pippelit ja pimpat, vanhanaikaisine ja ikävine siittämisineen, ja ponnistukset, voitte unohtaa turhina ja asiaan kuulumattomina, asiattomina. Mutta miten kummassa tämä juttu tarkalleen oikein on, se olisi kiva selvittää.

Katsotaanpa asiaa siis hiukan konkreettisemmalla tasolla - sellaisella joka vaikuttaa suoraan elämääsi.  Miten kummassa tuo mystinen ja kiihottava ja kuulemma aivan olematon sukupuoli määritellään siellä missä sillä todella on väliä, kuten lainsäädännössä ja erilaisia etuisuuksia kalasteltaessa. Pari esimerkkiä valaissee asiaa.a ) Montako sukupuolta otetaan huomioon siinä miten ASEVELVOLLISUUS määräytyy? Ja mitkä ( kaikki ) havaitsemasi sukupuolet ovat ovat asevelvollisia?


b ) Montako sukupuolta otetaan huomioon siinä miten "jollekin sukupuolelle" on annettu absurdi oikeus lisääntyä keinotekoisesti "ilman toista sukupuolta" - mikä on tietenkin täydellinen vale ja lapsen ihmisoikeuksien räikeää polkemista.

Eli kuinka monella sukupuolella on Suomen lainsäädännön mukaan oikeus yksin saataviin "HEDELMÖITYSHOITOIHIN"?  Mitä ovat nämä sukupuolet?


c ) Ja laitetaan nyt sitten vielä taas tämä: Montako sukupuolta otetaan huomioon tasa-arvovaltuutetun toimiston toiminnassa?  Montako hallituksen tasa-arvopolitiikka valmistelevassa "tasa-arvoyksikössä"?  Montako sukupuolta on noissa elimissä edustettuna? Mitä ovat nämä edustetut sukupuolet?


Opimme tässä, että sukupuolia on tutkitusti ainakin sata, näistä ylivoimaisesti tärkeimpinä lesbofeministit ja telaketjufeministit. Tosin sitten kun tosipaikka on kyseessä, kuten esimerkiksi asevelvollisuus, hedelmöityshoitolaki tai tasa-arvovaltuutetutun toimisto, sukupuolien lukumäärä supistuu yllättävästi kahteen 
tai mieluiten vain yhteen!     sellaista sukupuolitutkimusta suoritti tänäänkin,
antti heiskala
( ei mies erityinen )
mies jota ei ole,

sukupuolta, jota ei siis kuullemma ole,
kaikkein viisaimpien mukaan,
tai on vaikka kuinka monta.